Hollywoodska elita v Londýne! Pfeiffer vôbec nestarne, Anderson žiari a Stallone? Pozrite sa...

Streamovacie služby filmov a seriálových programov ovládli svet televíznej zábavy. Hoci by sa mohlo zdať, že už niet miesto pre nováčika, platforma Paramount+ potvrdzuje opak. A pomáha si desiatkami svetoznámych hviezd.

21.06.2022 09:57
Viola Davis, Gillian Anderson a Michelle Pfeiffer Foto: ,
Zľava: Herečky Viola Davis, Gillian Anderson a Michelle Pfeiffer pózujú fotografom na slávnostnom spustení streamovacej platformy Paramount + v Londýne.
debata

V pondelok večer sa časť z nich zišla osobne v Londýne, kde sa konalo slávnostné uvedenie streamovacej platformy Paramount+. Fanúšikovia, no najmä zástupcovia médií mohli byť spokojní, do metropoly Veľkej Británie totiž dorazilo niekoľko svetoznámych hviezd spoza veľkej mláky a objavili sa aj domáce celebrity.

Herečka Gillian Anderson. Čítajte viac Opäť spolu, niečo sa chystá? Scullyová prekvapila fanúšikov fotkou s Mulderom

Medzi herečkami, ktoré sa v pondelok postavili na „červený“ koberec, nechýbala napríklad Američanka Michelle Pfeiffer. Nebola to náhoda, že ju neskôr fotografi zvečnili aj s Violou Davisovou a Gillian Andersonovou – trio totiž stvárňuje v očakávanom seriáli prvé dámy USA a ich stvárnenie jednotlivých manželiek amerických prezidentov, žien s mimoriadne zaujímavým osudom, bude určite veľkým lákadlom v ponuke Paramountu.

Zľava: Herečky Viola Davis, Gillian Anderson a...
Herečka Miranda Cosgrove v kostýme Maje Paris.
+12Speváčka a herečka Faith Hill.

Pozornosť si však zaslúži aj fakt, že všetky tri dámy vyzerali vynikajúco. Pri Pfeifferovej znie priam šokujúco fakt, že prekročila šesťdesiatku. V čiernych šatách Oscar de la Renta vyzerala plavovláska známa z hitu Čarodejnice z Eastwicku veľmi pôvabne, žensky a mladistvo. Ešte sviežejšiu energiu potom predviedla v pruhovaných letných šatách Jonathan Simkhai americká herečka Gillian Anderson, rodáčka z Chicaga, ktorá sa naposledy zaskvela stvárnením Margaret Thatcherovej v seriáli Koruna. Ako sa popasuje s úlohou Eleanor Rooseveltovou, to sú zvedaví naozaj mnohí diváci.

Sylvester Stallone zdraví fotografov na akcii... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Sylvester Stallone Sylvester Stallone zdraví fotografov na akcii streamovaj platformy Paramount + v Londýne.

Do Londýna na akciu Paramount zavítali aj páni Kevin Costner a Sylvester Stallone. Druhý menovaný sa tiež ocitol v projekte, ktorý budí očakávania ešte pred premiérou. Herec, režisér a scenárista si zahral mafiánskeho bosaa Dwighta Manfrediho v projekte Tulsa King.

Na podujatí Paramount + sa objavili aj hviezdy mimoriadne populárneho seriálu. Akého? Dozviete sa na ďalšej stránke.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sylvester Stallone #Michelle Pfeiffer #Gillian Anderson #Paramount+ #Teen Wolf

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...