Krásky z hitu Westworld na premiére! Wood ako hollywoodska diva, Thompson odvážna aj poodhalená

Projekt Westworld patrí medzi najúspešnejšie seriály z produkcie HBO. Jeho štvrtú sériu uviedli hlavné hviezdy v utorok večer. Bolo sa na čo (a na koho) pozerať...

23.06.2022 00:00
Angela Sarafyan, Tessa Thompson a Evan Rachel... Foto: ,
Zľava: Herečky Angela Sarafyan, Tessa Thompson a Evan Rachel Wood spoločne na premiére 4. série Westworld.
debata

Slávnostné premietanie v priestoroch Lincoln Center v New Yorku si nenechala ujsť väčšina televíznych hrdinov sci-fi projektu, ktorý pred pár rokmi uchvátil fanúšikov po celom svete. Hoci s niektorými tvárami sa museli diváci počas nakrúcania jednotlivých sezón rozlúčiť, sú aj také, ktoré v seriáli majú pevné miesto. A rovnako na veľkolepej premiére.

Viola Davis, Gillian Anderson a Michelle Pfeiffer Čítajte viac Hollywoodska elita v Londýne! Pfeiffer vôbec nestarne, Anderson žiari a Stallone? Pozrite sa...

Medzi ne určite patrí herečka Evan Rachel Wood, ktorá sa v utorok podvečer predviedla v očarujúcich šatách v modrom odtieni od dizajnéra Zuhaira Murada. Farba róby kontrastovala a ukážkovo dopĺňala herečkinu plavú farbu vlasov a hollywoodske vlny siahajúce takmer po pás.

Zľava: Herci Luke Hemsworth, Jeffrey Wright,...
Herečka Evan Rachel Wood v kreácii Zuhair Murad.
+9Herečka a tohtoročná víťazka Oscara Ariana DeBose.

Okrem Woodovej nechýbali na červenom koberci ani dámy Tessa Thompson a Angela Sarafayan. Kým druhá menovaná stavila na klasickejšiu večernú toaletu na jedno rameno a vyzerala veľmi sošne, priam ako grécka socha, jej kolegyňa sa zase prezentovala odevnou odvahou. Tá konieckoncov Tesse Thompsonovej nikdy nechýbala. Na premiére Westworld 4 ju potvrdila polopriehľadnou róbou z atypického materiálu, pod ktorým sa črtali jej obnažené krivky.

zväčšiť Herečka Evan Rachel Wood v kreácii Zuhair Murad. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
NY Premiere of HBO's "Westworld" Season 4 Herečka Evan Rachel Wood v kreácii Zuhair Murad.

V novej sérii Westworld sa diváci dočkajú aj hercov ako Jeffrey Wright, Ed Harris či James Marsden a nechýba ani najstarší z bratov Hemsworthovcov – Luke, ktorý vzal na slávnostnú premiéru svoju manželku.

Premiéra nových epizód je na obrazovkách HBO Max naplánovaná na 26. júna, ako to však už v prípade tejto americkej súkromnej stanice býva, diváci si budú musieť na jednotlivé časti týždeň čo týždeň počkať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Evan Rachel Wood #seriál #Westworld #Tessa Thompson

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...