Rozdielnejšie už byť nemohli! Geislerová ako krásna prezidentka a Kanócz si na seba obliekla...

Aj do slovenských kín už čoskoro zamieri romantická komédia Prezidentka. Na jej pražskej premiére nechýbali ani známi Slováci.

24.06.2022 00:00
Anna Geislerová Foto:
Herečka Anna Geislerová na premiére filmu Prezidentka v pražskom kine Lucerna.
debata (3)

Jednu z úloh vo filme režiséra Rudolfa Havlíka stvárnil aj slovenský herec Juraj Loj. Podporiť ho na pražskú premiéru v kine Lucerna prišla jeho životná partnerka a rovnako obľúbená a obsadzovaná herečka Zuzana Kanócz.

Sympatická hrdinka hitu Román pro ženy bola v stredu večer na premietaní neprehliadnuteľná – dôvodom bolo, že volila relatívne odlišný štýl garderóby než väčšina prítomných. Kanócz si na seba obliekla voľné šaty v áčkovom strihu na tenkých ramienkach, ktoré siahali až po členky. Odhaľovali len čierne sandále na herečkiných nohách.

Herec Juraj Loj prichádza s kolegyňou Vandou...
Herečka Anna Geislerová na premiére filmu...
+2Herečka Zuzana Kanócz na premiére filmu...

V porovnaní s ňou bola vo výraznom kontraste napríklad hlavná predstaviteľka filmu Prezidentka – česká herečka Anna Geislerová. Známa česká diva je roky povestná svojím vycibreným štýlom a nesklamala ani tentoraz, keď stavila na čiernu večernú toaletu s asymetrickým živôtikom.

zväčšiť Herečka Zuzana Kanócz na premiére filmu... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Zuzana Kanócz Herečka Zuzana Kanócz na premiére filmu Prezidentka v pražskom kine Lucerna.

Podobne ako o kostýmy v celom filme sa aj o tento premiérový model postarala česká dizajnérka Tatiana Kovaříková, ktorá na podujatí chýbať nemohla. Premiéra novinky, ktorá hovorí o ľúbostných trampotách hlavy štátu v ženskom podaní, prilákala množstvo známych tvárí zo sveta šoubiznisu, medzi nimi napríklad Kateřinu Mátlovú či Barboru Motlovú, Elizavetu Maximovú alebo Vandu Chaloupkovú, ktorá si vo filme aj zahrala.

Anna Geislerová Čítajte viac Geislerová ako prezidentka vyzerá fakt elegantne. Ale štýl bokom, hľadá lásku!

Premiéra Prezidentky čaká slovenských divákov už budúci týždeň a hlavní hrdinovia by sa mali prísť pozrieť osobne aj do Bratislavy. Už dávnejšie však niekoľkonásobná držiteľka Českého leva o svojej postave povedala: „Katarína bytostne cíti potrebu niečo meniť, pomáhať a skutočne má charakterové kvality, ktoré z nej robia dobrú prezidentku. Dokáže dávať veci do poriadku a ľudí zbližovať, nie rozdeľovať. Je zodpovedná, empatická, silná, odvážna a vytrvalá. Čo jej však nebráni v tom, aby bola zároveň aj krehkou ženou. Pre mňa je v podstate človekom, ktorý by sa o taký post mal uchádzať.“

Herečka Anna Geislerová ako prvá česká...
Herec Ondřej Vetchý.
+2Herečka Anna Geislerová ako prvá česká...

Geislerová síce asi do skutočných prezidentských volieb nepôjde, určite však bude lákať divákov do kina. Okrem nej a spomenutých hercov Juraja Loja či Vandy Chaloupkovej stvárnil hlavnú mužskú rolu herec Ondřej Vetchý.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Prezidentka s Aňou Geislerovou
3 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Zuzana Kanócz #Anna Geislerová #prezidentka #rozdiel

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....