OBRAZOM: Thora na premiére zatienili silné krásne ženy! O dojímavý moment sa postarali rodičia

Prvá polovica roka 2022 bola plná očakávaných filmov a zaradila sa ku nim určite aj štvrtá snímka zo série o superhrdinovi Thorovi. Na jej premiére sa vo štvrtok večer zišli hviezdy, ale aj "rodina" slávneho svalovca.

24.06.2022 07:19
Natalie Portman Foto: ,
Herečka Natalie Portman v mini kreácii Celine.
debata

V Los Angeles sa uskutočnilo slávnostné premietanie filmu, ktorý dostal podtitul Láska a hrom. Už dávnejšie tvorcovia naznačili, že popri mýtickom hrdinovi v podaní Chrisa Hemswortha dostanú teraz viac príležitostí dámy. Tou hlavnou je Natalie Portman, herečka, ktorá v minulosti stvárnila Thorovu lásku – doktorku Jane. Teraz sa vracia nielen ako objekt túžby, ale predovšetkým ako silná žena schopná rovnakých kúskov ako jej niekdajší partner.

Herec Chris Hemsworth na premiére filmu Thor:...
Herečka Tessa Thompson na premiére filmu Thor:...
+12Herečka Lia McHugh.

Herečka Natalie Portman v nedávnom rozhovore prezradila, že v rámci príprav na film nabrala svalovú hmotu a pribrala niekoľko kilogramov. Veľkú časť filmu tiež musela stráviť v obuvi s vyvýšenou platformou, aby pôsobila vyššie a majestátnejšie. Drobná americko-izraelská kráska pritom komentovala, že to bol zážitok, ktorý sa už asi nikdy nezopakuje. „Rozhodne som bola väčšia než kedykoľvek predtým. V tom momente si uvedomíte, to musí byť fakt iné, chodiť takto po svete,“ citoval ju magazín Variety.

zväčšiť Zľava: Manželia Samantha Hemsworth a Luke... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
LA Premiere of "Thor: Love and Thunder" Zľava: Manželia Samantha Hemsworth a Luke Hemsworth, manželia Elsa Pataky a Chris Hemsworth a rodičia oboch hercov - bratov Hemsworthovcov - manželia Leonie a Craig Hemsworthovci.

Na slávnostnú premiéru v Los Angeles však už Portman dorazila ako filmová diva par excellence. V trblietavých zlatých minišatách Celine a so sandálikmi na nohách predvádzala ukážkovú postavu a aj výsledky jej nedávneho tréningu.

dempsey koláž Čítajte viac Hemsworth, Gosling a ďalší... Ako im pribúdajú roky, ich sexepíl raketovo rastie! Foto ako dôkaz

Na červenom koberci však nechýbali ani ďalšie krásky a herecké kolegyne ako Tessa Thompson, Karen Gillan či manželka hlavného hrdinu Elsa Pataky. Samotný Chris Hemsworth, samozrejme, vyvolal ošiaľ medzi fanúšikmi, ktorí sa zišli pred kinom v LA. Od najmenších až po dospelých.

Austrálskeho rodáka pritom prišla podporiť takmer celá rodina, čo pri spoločnom pózovaní na červenom koberci pôsobilo priam dojímavo a veľmi súdržne. Okrem pôvabnej manželky Elsy sa totiž na premiére ukázal aj jeho starší brat Luke s manželkou Samanthou a dokonca prišli aj rodičia Leonie a Craig Hemsworthovci. Film Thor: Láska a hrom sa v slovenských kinách bude premietať už o pár dní.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Thor: Láska a hrom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Chris Hemsworth #Natalie Portman

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...