OBRAZOM: Chyna hrá šach s výstrihom, krásna Monae v priehľadných šatách, manželia Elbovci ukážkou elegancie

Slávnostné vyhlásenie cien BET Awards 2022 sa konalo v nedeľu večer za prítomnosti množstva hviezd a reprezentantov afroamerickej komunity svetového šoubiznisu.

27.06.2022 07:52
2022 BET Awards - Arrivals Foto: ,
Speváčka a herečka Janelle Monae v kreácii Roberto Cavalli.
debata

Samozrejme, takýto večer sa nezaobíde bez výraznej večernej módy, prípadne kreácií, ktoré možno až tak večernou módou „nezaváňajú“, no minimálne naplnia nároky na zaujatie oka fotografa, ale aj fanúšika sediaceho pri internete či televízore a sledujúceho celý program. O podobné momenty sa postaralo niekoľko pozvaných dám, ale aj pánov.

Halle Bailey v modeli šiat z dielne Mônot.
Herečka a moderátorka večera Taraji P. Henson v...
+16Herečka a speváčka Cynthia Erivo prišla v...

Medzi najočarujúcejšie dámy večera patrila nepochybne speváčka a herečka Janelle Monae, ktorá síce stavila na provokatívny priehľadný materiál sukne šiat Roberto Cavalli, jej styling bol však veľmi vyvážený a celkový dojem pôsobil étericky a nie lacno, viac žensky a romanticky a nie provokatívne a vulgárne. V minulosti na Oscara nominovaná dáma k tomu celému veľmi elegantne pózovala a pôsobila naozaj príťažlivo.

zväčšiť Televízna osobnosť Blac Chyna. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 BET Awards - Arrivals Televízna osobnosť Blac Chyna.

Do oka mnohým padol hneď aj model televíznej osobnosti Blac Chyna, ktorá sa posledné mesiace dostala do pozornosti vďaka súdnemu procesu s rodinou Kardashianovcov. Prehrala ho, no pozvanie na akciu dostala. A zdá sa, že prehru komentovala aj odevom. Jej dekolt totiž zdobila zlatá podprsenka so šachovými figúrkami, niektorými sa povážlivo nakláňajúcimi smerom nadol. Celkovo dojem pôsobil gýčovo, ale v konečnom dôsledku sa asi Chyne podarilo naplniť, čo si predsavzala. Zaujať.

Naomi Campbell Čítajte viac Rozopnutá košeľa, pod ňou nahá hruď: Naomi Campbell nemá žiaden problém - aha, čo ukázala!

Akciu si nenechal ujsť ani britský herec Idris Elba, ktorého sprevádzala manželka Sabrina. Dvojica bola v kontraste s mnohými ďalšími hosťami akcie veľmi striedma, no elegantná a príjemne (nie násilne) zladená. Sabrina zaujala nohavicovým kostýmom, ktorý osviežil bandeau top, jej manžel skombinoval širšie nohavice s bavlnenou tunikovou košeľou a mokasínami Gucci.

Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 BET Awards - Arrivals Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elba.

Na červenom koberci zaujala aj dvojica pánov, ktorých garderóba popiera zavedené (a zastaralé) pravidlá módneho rozdeľovania na ženské a mužské odevy. Herec Billy Porter a raper Big Freedia totiž volili modely šiat a boli na červenom koberci neprehliadnuteľní. Najmä Porter podobné odevy nosí opakovane už niekoľko rokov, pričom tento model od dizajnéra Ricka Owensa podčiarkoval temnejšiu estetiku a opäť potvrdzoval jeho ochotu aj úspech experimentovania s módou.

zväčšiť Herec a spevák Billy Porter v kreácii Rick Owens. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
2022 BET Awards - Arrivals Herec a spevák Billy Porter v kreácii Rick Owens.

Medzi ďalšími hosťami sa potom objavili aj slávne mená ako Cynthia Erivo, Mary J. Blige či sestry Chloe a Halle Baileyové. Všetkých a mnohých ďalších nájdete v našej galérii. Na videu v závere nájdete aj najodvážnejší styling večera – speváčka Summer Walker dorazila len so zlatými nálepkami na prsiach.

Video
ZDROJ: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #móda #červený koberec #BET Awards #sexy #Janelle Monaé #Cynthia Erivo #Tamar Braxton

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...