Svieža Schindlerová stavila na letnú vlnu! Zlákali ju Mimoni, rovnako aj Nikodýma či Bekra s ratolesťami

Kiná budú opäť plné žltého šialenstva! Novinka Mimoni: Zloduch prichádza má za sebou slovenskú premiéru. Kto si ju nenechal ujsť?

28.06.2022 00:00
Martina Schindlerova Foto:
Martina Schindlerová na premiére animáku Mimoni 2.
debata

Každý pozná Grua ako hlavného majstra zločinu. Teraz sa však vraciame do 70. rokov kedy sa stretávame so zakomplexovaným 12-ročným chlapcom, ktorý o tejto kariére sníva zatiaľ len vo svojej izbe. Šťastnou náhodou jedného pekného dňa narazí na štvoricu Mimoňov (starí známi Kevin, Stuart, Bob a nováčik Otto – Mimoň so zubným strojčekom a akútnou potrebou objatia ).

Hoci je to ťažko uveriteľné, rýchlo s nimi nájde spoločnú reč a s ich pomocou postaví svoj prvý zloduchovský brloh, skonštruuje prvú zbraň a naplánuje prvú tajnú misiu.

Žlté postavičky milujú deti na celom svete a ich návrat do kín si nenechali ujsť ani deti známych tvárí. Na premiére nechýbali manželia Thomas a Abbie Puskailerovci, choreograf Jaro Bekr s dvoma ratolesťami či herečka Milena Minichová. So synom do kina zavítal aj moderátor Martin Nikodým či Dáša Mamba Šarközyová s Tonym Poruchom. Pozrite si v galérii!

Choreograf Jaro Bekr s deťmi na premiére...
Dáša Mamba Šarközyová a Tony Porucha na...
+3Martin Nikodým na premiére animáku Mimoni 2.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mimoni #Martina Schindlerová

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...