Roztomilé rodinky! Thor vzal na premiéru synov, režisér Waititi sa pochválil dcérami

Po veľkolepej hollywoodskej premiére sa film Thor: Láska a hrom dočkal aj premietania v austrálskom Sydney. Tentoraz to bolo vo veľmi rodinnom duchu.

29.06.2022 00:00
Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky Foto: ,
Austrálsky herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa Pataky so svojimi synmi - dvojičkami Tristanom a Sashom pózovali na filmovej premiére v Sydney.
debata

Fanúšikovia superhrdinskej série Marvel určite dobre vedia, že hlavný predstaviteľ bájneho hrdinu Chris Hemsworth pochádza z Austrálie a v Sydney žije väčšiu časť roka, pokiaľ nenakrúca nejaký projekt. Nebolo teda vôbec prekvapením, že sa 38-ročný herec objavil na premiére opäť po boku manželky Elsy Patakyovej, ale tentoraz aj svojich detí.

Herec Chris Hemsworth a jeho manželka Elsa...
Španielska herečka Elsa Pataky.
+2Austrálsky herec Chris Hemsworth a jeho...

Spoločne vychovávajú tri ratolesti, na premietanie nového filmu so zatiaľ výbornými recenziami prišli dvojičky Tristan a Sasha, staršie z troch detí. Dcérku nechali Hemsworthovci doma. S vysokou pravdepodobnosťou sa o ňu v tej chvíli starala hercova mama Louise, ktorá na podujatí chýbala. Rodinu austrálskej hviezdy, ktorá patrí medzi najlepšie platených hercov súčasnosti, však doplnil otec Craig a tiež Chris starší brat Luke s manželkou Samanthou.

LA Premiere of "Thor: Love and Thunder" Čítajte viac Režisér Thora skončil na premiére sám a jeho krásna Rita Ora? Vystavila telo slnku v Madride

Početná rodinná delegácia však nebola jedinou, ktorá novinku z produkcie štúdií Marvel uvádzala na austrálskom kontinente. Aj režisér Taika Waititi vzal na premietanie svoje dve dcérky, ktoré má z predchádzajúceho vzťahu.

Ten súčasný však vyvoláva stále viac otáznikov. Láska ku speváčke Rite Ore vraj bola taká silná, že sa šuškalo už o svadbe. Ora však chýbala na oboch premiérach a naposledy ju s režisérom videli v polovici mája na prehliadke značky Dior v Los Angeles.

Herec Chris Hemsworth na premiére filmu Thor:...
Herečka Tessa Thompson na premiére filmu Thor:...
+12Herečka Lia McHugh.
Video
VIDEO: Trailer k filmu Thor: Láska a hrom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #Chris Hemsworth #Austrália #sydney #Elsa Pataky

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...