Elegantná Geislerová priniesla Prezidentku! Očarila Schindlerová či Germáni, prišla aj Emma Čaputová

Za početnej účasti známych tvárí sa v pondelok večer uskutočnila očakávaná filmová premiéra romantickej novinky Prezidentka. Film v réžii Rudolfa Havlíka uviedla delegácia z Česka, aj so slovenskými hereckými posilami.

28.06.2022 13:49
Česká herečka Anna Geislerová stvárnila... Foto:
Česká herečka Anna Geislerová stvárnila prezidentku Kateřinu Čechovú v romantickom filme Prezidentka.
debata (10)

Hlavnú rolu českej prezidentky Kateřiny Čechovej, ktorá hľadá lásku a snaží sa balansovať život plný povinností so súkromím, stvárnila česká herečka Anna Geislerová. Jej povesť ju roky predchádza – čo sa štýlu týka, vždy patrí k ozdobám akcií a platilo to aj v pondelok podvečer v jednom z bratislavských multiplexov. Geislerová stavila na midi šaty v telovom tóne, ktoré zdobila viazačka okolo krku a ktoré by bez debaty naplnili aj žiadaný odevný bontón na nejakom štátnom stretnutí.

Česká herečka Anna Geislerová stvárnila...
Slovenská moderátorka Barbara Jagušák.
+15Česká herečka Anna Geislerová stvárnila...

O kostýmy v celom filme sa postarala česká dizajnérka Tatiana Kovaříková, ktorá tiež zavítala na Slovensko. Jej povestná záľuba v čiernej farbe dostala priestor aj v Bratislave. Kovaříková však nebola jedinou dámou, ktorá jej holduje. Platilo to aj o pôvabnej Vande Chaloupkovej, ktorá dorazila vo voľných čiernych šatách s detailom jemnej čipky v dekolte. Letný model splnil viacero atribútov a patril rovnako medzi vydarené.

zväčšiť Herečky Natália Germáni (vľavo) a Vanda... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Natália Germáni (vľavo) a Vanda Chaloupková Herečky Natália Germáni (vľavo) a Vanda Chaloupková na filmovej premiére novinky Prezidentka.

Chaloupková sa potešila návšteve slovenskej kolegyne Natálie Germáni, s ktorou si spolu zahrali vo filme Láska hory prenáša. Aj Germáni je dámou, ktorá miluje čiernu farbu. Jej kombinácia perforovaného topu, zľahka plisovanej sukne a masívnych čižiem na platformovej podrážke mala punkový nádych, no nechýbal jej ani nežný dievčenský pôvab nositeľky. A výsledok fungoval výborne.

Anna Geislerová Čítajte viac Rozdielnejšie už byť nemohli! Geislerová ako krásna prezidentka a Kanócz si na seba obliekla...

Ak niekto čakal, že sa medzi hosťami premiéry objaví slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, asi zostal sklamaný. Neprišla. Rodina však zastúpenie mala, keďže medzi hosťami sa objavila modelka a dcéra slovenskej hlavy štátu Emma Čaputová. Prekvapivo tiež v čiernej farbe – respektíve kombinácii čierneho saka, sukne a krémového topu, ktoré doplnili masívnejšie topánky.

zväčšiť Modelka Emma Čaputová dorazila na filmovú... Foto: KATARINA HARSANYOVA
Emma Čaputová Modelka Emma Čaputová dorazila na filmovú premiéru aj so svojím partnerom.

Svojou prítomnosťou, ale tiež módnymi voľbami zaujali aj ďalšie známe tváre – medzi nimi napríklad moderátor Bruno Ciberej či herečka a producentka Michaela Čobejová a tiež člen hereckého osadenstva filmu Juraj Loj. Všetkých nájdete v našej galérii.

Video

VIDEO: Anna Geislerová hrá prezidentku. Bola vzorom Čaputová?

Pozrite si tiež video-rozhovor s herečkou Geislerovou, ktorá hovorí o tom, či ju pri hraní úlohy ovplyvnila aj slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Jednou zo žien, ktoré nestavili na čiernu farbu, bola aj speváčka Martina Schindlerová. Ako vyzerala? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #móda #Anna Geislerová #prezidentka #Natália Germáni #Emma Čaputová #Vanda Chaloupková

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...