Festival vo Varoch sa začal! Slovenka Žideková prišla v priehľadnej róbe a krásna Mendrejová s Bartoškom mladším!

Poriadne prekvapenie sa na štarte 56. ročníka MFF Karlovy Vary odohrával v "slovenských farbách". Postarali sa o to hneď dve známe dámy.

01.07.2022 21:42
Denisa Mendrejová Foto:
Na slávnostnom otvorení 56. ročníku MFFKV sa objavila aj slovenská modelka a bývalá Miss Universe SR Denisa Mendrejová. Veľkým prekvapením je, že jej garde robil Janek Bartoška - syn prezidenta festivalu Jiřího Bartošku. Žeby nový pár?
debata (3)

V susednom Česku sa možno niektorí zástupcovia médií alebo fanúšikovia pýtali, o koho vlastne ide – na domácej hrude však má aj Tatiana Žideková aj Denisa Mendrejová už pevné postavenie v celebritnom svete. Prvá menovaná je známou influencerkou, ktorej popularitu ešte umocnila ostatná séria šou Let's Dance. V nej sa totiž prihovárala divákom aj s ďalšími kolegyňami a na svoju stranu si získala mnohých nových „followerov“.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

Možno jej pribudnú po piatkovom večere aj nejakí zo susedného Česka. Žideková sa na červený koberec postavila v priehľadných bielych šatách z čipky lemovaných perím na lodičkovom živôtiku. Rozhodne patrila medzi vôbec najodvážnejšie dámy – k nej sa pridala aj česká herečka Tereza Ramba (ak si kliknite do galérie, pochopíte, čo máme na mysli).

zväčšiť Influencerka Tatiana Žideková prichádza na MFF... Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
704384936 Influencerka Tatiana Žideková prichádza na MFF Karlovy Vary.

Druhou Slovenkou, ktorá vyvolala množstvo otázok, bola nepochybne plavovláska Denisa Mendrejová, modelka a bývalá Miss Universe SR. Práve táto pôvabná dáma totiž vystúpila z limuzíny a zamierila na červený koberec po boku Janka Bartošku, syna herca a prezidenta MFF KV Jiřího Bartošku a jeho manželky Andrey.

Juraj Rizman so španielskou kráľovnou Letiziou Čítajte viac Španielska kráľovná Letizia hostila polovičky lídrov NATO: Bidenová, Macronová a za Slovensko Rizman!

O tom, aký je vzťah medzi Mendrejovej a Bartoškom, sa môžeme len dohadovať – určite sa však už čoskoro objavia vyjadrenia aj od jedného či druhého zo zainteresovaných. Kým prídu, môžeme len konštatovať, že Mendrejovej to na červenom koberci veľmi pristalo.

Herečky Petra Nesvačilová (vľavo) a Hana... Foto: FOT0VOLFIK/KVIFF
herecky-hana-vagnerova-a-petra-nesvacilova Herečky Petra Nesvačilová (vľavo) a Hana Vágnerová.

Slávnostné otvorenie 56. ročníka však prinieslo aj niekoľko pôvabných momentov vďaka českým herečkám. Nesklamala Jitka Schneiderová či Hana Vágnerová, ktorá prišla s Petrou Nesvačilovou. Pozornosť na seba strhla aj Jenovéfa Boková či Marika Šoposká a páni ako Marek Taclík alebo Marek Eben s Líviou Klausovou. Všetkých nájdete v našej galérii.

Pozrite si archívny rozhovor s Denisou Mendrejovou – hoci celkom aktuálny – o vysvedčení

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Denisa Mendrejová #otvorenie #MFF Karlovy Vary #Karlovy Vary #Tatiana Žideková #Janek Bartoška

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...