Móda z Varov: Úchvatná Šoposká hrala hru s nahou ilúziou, Vágnerová v luxuse za tisíce a Schneiderová TOP!

Slávnostný červený koberec piatkového otváracieho ceremoniálu festivalu v Karlových Varoch priniesol niekoľko ukážkových momentov, ako sa dá v domácich podmienkach zvládnuť výzva večernej módy na svetovej úrovni.

02.07.2022 19:24
debata
Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Marika Šoposká Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z elastického materiálu príťažlivú figúru.

Na červený koberec prišlo v piatok večer niekoľko dám, ktoré okamžite zaujali. A nešlo len o prvotný efekt – ich podoba bola ukážková, aj keď ste ju neskôr rozobrali na drobné. Jedným zo žiarivých príkladov, navyše pozitívny faktom, že išlo o módu domácu (českú), bola herečka Marika Šoposká.

Denisa Mendrejová Čítajte viac Festival vo Varoch sa začal! Slovenka Žideková prišla v priehľadnej róbe a krásna Mendrejová s Bartoškom mladším!

Tmavovláska si vzala na seba model z dielne Chatty Prague. Elastická úpletová kreácia v telovej perleťovej farbe a všitým pruhom so zlatým leskom bola minimalistická, no zároveň pôsobila veľmi luxusne. Model šiat obkresľoval krivky, hra s „nahou telovou“ ilúziou však nepôsobila lacno. So zlatou kabelkou v rukách, nádherným moderným šperkom na uchu a mokrým lookom vo vlasoch patrila Šoposká medzi najlepšie a zároveň aj najsvetovejšie oblečené dámy večera.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

Experiment s večernou módou vyskúšala tento rok Jitka Schneiderová, ktorá namiesto večerných šiat obliekla kombináciu širokých nohavíc a korzetového topu s diagonálnym riasením látky prechádzajúcej do vlečky na boku. Model vznikol u dizajnérky Ivany Mentlovej a luxusný šperk Bvlgari na krku túto kombináciu v čierno-telovej farbe doplnil. Výsledok udrel do očí na prvý pohľad a skvelá správa je, že nešlo o len o prvoplánové vyvolanie záujmu. Schneiderovej voľba na večer bola jedna z najvydarenejších – určite aj pre odvahu a ochotu trochu vybočiť z vytýčenej cesty dress-code spoločenských podujatí.

zväčšiť Vo Varoch nemohla chýbať ani Jitka Schneiderová. Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
704379372 Vo Varoch nemohla chýbať ani Jitka Schneiderová.

Celkom v jeho duchu sa naopak obliekla herečka Hana Vágnerová, ale jedným dychom dodávame, že ani to nemusí byť zlá cesta. V prípade pôvabnej plavovlásky sa stávka na večernú róbu z dielne Elie Saab (Hollywoodom milovaný dizajnér) vyplatila rovnako ako jej kolegyniam experimentovanie. Jemná ružová farebnosť krásne hrala s pleťou a farbou vlasov nositeľky. Výšivka z krištálikov a flitrov, ktorá lemovala živôtik, golier aj driek podčiarkla pôvab postavy a dodala róbe punc hollywoodskeho luxusu. K tomu ešte efektne fungovala aj variácia na vlečku – pruh látky našitý na zadnej strane, ktorý vial za nositeľkou pri chôdzi.

zväčšiť Herečka Hana Vágnerová v kreácii Elie Saab. Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
704459296 Herečka Hana Vágnerová v kreácii Elie Saab.

Viacero pozvaných dám volilo v piatkový večer domácu módu – napríklad herečka Tereza Ramba, ktorej odvážny dekolt zaujal oko nejedného hosťa, stavila na kreáciu Anamé. Jemná splývavá látka obkresľujúca krivky, luxusný materiál a minimalistická vizáž – to všetko spolu fungovalo veľmi dobre. V prípade Jany Plodkovej sa vydarila zase stávka na spoluprácu s dizajnérkou Zuzanou Kubíčkovou. Asymetrická róba na jedno rameno v striebornej farbe sa však niesla v duchu kreácií, aké Plodková zvyčajne predvádza na veľkých premiérach a spoločenských eventoch.

zväčšiť Influencerka Tatiana Žideková prichádza na MFF... Foto: - / Česká editoriální fotografie / Profimedia
704384936 Influencerka Tatiana Žideková prichádza na MFF Karlovy Vary.

Slovenskou hosťkou piatkového večera bola influencerka Tatiana Žideková, ktorej polotransparentná trblietavá čipkovaná kreácia lemovaná perím v bielej farbe pochádzala z dielne českého ateliéru Poner. Efekt zaujať davy fotografov a aj davy sa v tomto prípade naplnil. Židekovej jemne provokatívny look jej zaručil pozornosť na červenom koberci, róba patrila do kategórie tých, ktoré nájdu nadšenú odozvu u masového publika.

Viac dám na červenom koberci si pozrite v galérii.

VIDEO: Svetové herečky so slovenskými koreňmi

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #MFF Karlovy Vary #Jitka Schneiderová #Hana Vagnerová #Jana Plodková #Tatiana Žideková #Marika Šoposká #mall.tv #Tereza Ramba

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...