Najprv Dospivová a teraz... aj slávna česká topmodelka zopakovala luxusný 'look' z Cannes

Zdá sa, že inšpirácia domácich "česko-slovenských" celebrít svojimi kolegyňami zo zahraničia (a festivalovou módou) je pomerne výrazná. Niekedy možno až doslovná. Na festivale v Karlových Varoch sa zopakoval ďalší look z Cannes.

03.07.2022 10:45
704691431 Foto:
Česká topmodelka Denisa Dvořáková (vpravo) na filmovom festivale v Karlových Varoch.
debata

Počas piatkového slávnostného ceremoniálu sa pred objektívy postavila príťažlivá Eliška Dospivová, exmanželka miliardára Mareka Dospivu, ktorej šaty neboli fanúšikom šoubiznisových červených kobercov neznáme. V modeli z dielne Mônot sa totiž pred pár týždňami na filmovom festivale v Cannes objavila slávna francúzska topmodelka Cindy Bruna.

Eliška Dospivová Čítajte viac Na hrudi len pásik látky, exmanželka miliardára Dospivu si do Varov obliekla... aha, šaty úchvatnej Cindy z Cannes!

Sobotňajšie dianie prinieslo ďalší festivalový look – a tentoraz sa oň postarala česká topmodelka Denisa Dvořáková, jedna z mála krások, ktorá sa v minulosti objavila aj na titulnej strane Vogue Italia.

zväčšiť Herečka Adele Exarchopoulos uviedla v Cannes... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Adele Exarchopoulos Herečka Adele Exarchopoulos uviedla v Cannes film Smoking Causes Coughing oblečená v kombinácii z dielne talianskej značky Fendi.

Dvořáková zamierila na sobotňajší koncert a pri tej príležitosti si obliekla komplet bandeau topu, krátkeho kardiganu a úpletovej tubovej sukne z dielne značky Fendi. Presne takúto kombináciu mali možnosť vidieť fotografi (a s nimi aj čitatelia šoubiznisových rubrík) už pred pár týždňami – opäť na festivale v Cannes.

Herečka a bývalá prvá dáma Česka Dagmar Havlová...
Zahraničnou hviezdou 56. ročníka filmového...
+6Zahraničnou hviezdou 56. ročníka filmového...

Francúzska herečka Adele Exarchopoulos, držiteľka Striebornej palmy za herecký výkon, ktorý získala pred pár rokmi, sa predstavila novinárom v bielej kombinácii, keď uvádzala svoj nový film. Ktorej dáma kreácia s potlačou písmena F pristala viac, vlastne ani netreba hovoriť. Každá v nej vyzerala trochu inak, no obe veľmi príťažlivo.

Fakt, že sa na podobných podujatiach opakujú módne looky priam až „do písmena“, nie je vlastne až taký zvláštny. Množstvo kúskov majú totiž hviezdy len zapožičané, pričom luxusné kreácie sú často zapožičiavané ako kompletné looky a firmy si niekedy žiadajú, aby boli predvádzané v konkrétnej (a nemennej) podobe. Ďalšiu módu z Karlových Varov si pozrite v galérii nižšie.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Adele Exarchopoulos #MFF Karlovy Vary #Fendi #Denisa Dvořáková #mall.tv

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...