Hollywoodsky herec Schreiber po večeri s premiérom Hegerom: Je to priateľ Ukrajiny, zastavím sa v Bratislave!

Slovenský premiér Eduard Heger, ktorý sa s manželkou Luciou objavili v sobotu v Karlových Varoch, má hviezdneho "kamoša".

03.07.2022 15:06
debata (29)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Liev Schreiber (@lievschreiber)

Aspoň tak by sa mohlo zdať z najnovšieho postu na instagramovom profile amerického herca Lieva Schreibera. Hlavná hviezda úvodných dní 56. ročníka MFF Karlovy Vary sa v spoločnosti slovenského šéfa vlády zúčastnila na slávnostnej večeri.

premier-sr-eduard-heger-a-prezident-festivalu-jiri-bartoska Čítajte viac Premiér Heger s manželkou vo Varoch, zdravili selfíčkom z promenády! Prišla aj Havlová a hollywoodska hviezda

Zdá sa, že slovenský politik predstaviteľa Rayna Donovana (z populárneho seriálu HBO) poriadne nadchol. Až tak, že 54-ročný Schreiber zverejnil na svojom profile na Instagrame ich spoločnú fotografiu. „Mal som skutočné potešenie z večere s Eduardom Hegerom a jeho manželkou Luciou,“ napísal Schreiber.

Herečka a bývalá prvá dáma Česka Dagmar Havlová...
Zahraničnou hviezdou 56. ročníka filmového...
+6Zahraničnou hviezdou 56. ročníka filmového...

„Hĺbavý, pútavý a veľkorysý pár. Nehovoriac o tom, že sú dobrými priateľmi Ukrajiny. Ďakujem, pán premiér, a teším sa na chladný ponor v Bratislave,“ napísal Schreiber.

Na mysli mal asi, že premiér Heger je veľkým fanúšikom otužovania a to isté platí aj o hollywoodskom hercovi, ktorý bol v minulosti partnerom herečky Naomi Wattsovej. S politikom sa zjavne dohodli na tom, že Schreiber navštívi Bratislavu a porovnajú si svoju otužileckú výdrž.

zväčšiť Slovenský premiér Eduard Heger aj s manželkou... Foto: Tomáš Novák/KVIFF
premier-sr-eduard-heger-a-prezident-festivalu-jiri-bartoska Slovenský premiér Eduard Heger aj s manželkou Luciou zavítali do Karlových Varov. Vítal ich prezident festivalu Jiří Bartoška (vľavo).

Eduard Heger sa vo Varoch neobjavil náhodou – spoločne s českým premiérom Petrom Fialom sa v nedeľu zúčastnili v politickej diskusii moderátora Václava Moravca, ktorá sa vysielala naživo priamo z Karlových Varov. Po víkendovom programe by sa mal šéf vlády vrátiť naspäť na Slovensko. Herec Liev Schreiber má po víkendu tiež naplánovanú cestu mimo Česko. Kedy by mal zavítať na Slovensko, však jasné nie je.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

© Autorské práva vyhradené

29 debata chyba
Viac na túto tému: #stretnutie #Ukrajina #MFF Karlovy Vary #Liev Schreiber #Eduard Heger

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...