Nádherná Peštová prišla do Varov bez Haberu! A on? Plány mu zhatil silný vietor

Tohtoročný slávnostný otvárací ceremoniál festivalu v Karlových Varoch sa musel zaobísť bez krásnej Daniely Peštovej. Do kúpeľného mesta však dorazila.

04.07.2022 00:00
Daniela Peštová Foto:
Česká topmodelka Daniela Peštová na jednom z koktejlov, ktorý sa konal v rámci filmového festivalu Karlovy Vary.
debata (1)

Krásna Češka a jedna z najznámejších českých topmodeliek zavítala do kúpeľného mesta v sobotu, aby sa zúčastnila na jednom z početných koktejlov a párty, ktorými sa mesto počas festivalového týždňa zaplní. Oblečená v krémových bielych šatách, ktoré doplnilo krémové sako a čierna kabelka s kovovými nitmi bola už tradične ukážkovým synonymom skvelého štýlu.

Herečka a bývalá prvá dáma Česka Dagmar Havlová...
Zahraničnou hviezdou 56. ročníka filmového...
+6Zahraničnou hviezdou 56. ročníka filmového...

Pri pohľade na 51-ročnú mamu troch detí, ktorú už o pár týždňov čakajú ďalšie narodeniny, sa zdá, že Daniela s pribúdajúcim vekom naozaj nehrá férovú hru. Akoby sa jej podarilo zastaviť čas a vyzerá naozaj vynikajúco.

zväčšiť Spevák Pavol Habera a jeho partnerka -... Foto: KVIFF.com
zpevak-pavol-habera-s-manzelkou-danielou-pestovou Spevák Pavol Habera a jeho partnerka - topmodelka Daniela Peštová v Karlových Varoch v roku 2021.

Po modelkinom boku tentoraz chýbal jej životný partner – slovenský spevák a muzikant Pavol Habera. To bol pravdepodobne aj dôvod, prečo sa známy pár neukázal na slávnostnom otvorení 56. ročníka. Habera je aj s kapelou Team na šnúre po festivaloch, pričom v sobotu mali vystúpiť na festivale Topfest.

Česká modelka Daniela Peštová na zábere z novej kampane Victoria´s Secret. Čítajte viac Trio českých supermodeliek s 50-kou na krku a v plavkách! Vau, Peštová božská, Herzigová stále ako z reklamy

Hoci fanúšikovia sa zjavne na návrat slovenskej hudobnej legendy tešili, nakoniec sa museli zmieriť s tým, že Haberu si pôjdu vypočuť inam. Keď sa totiž na pódium v sobotu podvečer chystala skupina Team so svojím lídrom, v priebehu pár minút sa nad areálom strhol silný vietor. Festival bol na viac ako tri hodiny prerušený, Team a ani česká skupina Lucie sa na pódium nedostali.

Ešte pred vystúpením pritom Habera povedal, že „pred týždňom sme hrali v Karvinej menší festival, tak to bola dobrá skúška, nehrali sme rok predtým. Myslím, že nie je ideálna situácia pre české a slovenské kapely, treba si počkať, keď sa to ustáli, a uvidíme“. Zostáva dúfať, že nabudúce bude Teamu priať šťastie viac.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

VIDEO: Páry, ktoré sa dali dokopy pri natáčaní filmov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Peštová #zrušenie #MFF Karlovy Vary #Pavol Habera

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...