Dve manželstvá jej nevyšli, o pozornosť núdzu nemá! Divoké kučery a krivky slovenskej herečky opantali Vary

Na filmový festival do Karlových Varov zavítala aj slovenská rodáčka, ktorá sa pokúsila o hereckú kariéru za veľkou mlákou. Pozornosť si Katarína Morháčová rozhodne vyslúžila.

04.07.2022 10:01
Katarína Morháčová Foto:
Slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá žije a pôsobí v Amerike, na festivale v Karlových Varoch.
debata (3)

Rodáčka z Bratislavy, v ktorej kariére sa objavujú úlohy v amerických televíznych seriáloch (Zákon a poriadok či Bog Dogs), ale tiež úspechy na divadelných doskách a rozličných festivaloch, zavítala na jednu z početných akcií bohatého sprievodného programu 56. ročníka MFF Karlovy Vary. Neprehliadnuteľná, s divokou hrivou kučeravých vlasov, v sexi šatách z jemného saténu, ktorý obkresľoval jej krivky a provokatívne odhaľoval plný dekolt.

Eliška Dospivová Čítajte viac Na hrudi len pásik látky, exmanželka miliardára Dospivu si do Varov obliekla... aha, šaty úchvatnej Cindy z Cannes!

Morháčová pôsobila pred objektívmi českých fotografov ako sexy siréna a ich záujem si zjavne aj užívala. Núdzu nemá ani o záujem mužov. Keď sa pred časom objavila ako hosť v talk-šou Neskoro večer slovenského humoristu Petra Marcina, rozprávala okrem iného aj o svojom súkromí.

Slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Katarína Morháčová Slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá žije a pôsobí v Amerike, na festivale v Karlových Varoch.

Katarína, ktorá hovorí plynule anglicky, taliansky, rusky aj francúzsky, sa priznala, že už má za sebou dve manželstvá. „Jeden bol aj za desať manželov. To bol sicílsky herec,“ prezradila vtedy Marcinovi. „Druhý bol Američan, teda on bol spolovice Američan a spolovice Iránec,“ uviedla Morháčová, ktorej však ani jedno manželstvo nevydržalo.

herecka-marika-soposka Čítajte viac Móda z Varov: Úchvatná Šoposká hrala hru s nahou ilúziou, Vágnerová v luxuse za tisíce a Schneiderová TOP!

Sama však dlho nezostala. V čase, keď bola na návšteve v talk-šou RTVS, pôsobila ako čerstvo zamilovaná do nového amerického priateľa. Či sa objavil po jej boku aj na návšteve v Českej republike, jasné nie je. Katarína Morháčová by si však so svojou nákazlivou energiou určite vystačila aj sama. Ktohovie, možno ju čoskoro diváci uvidia aj v nejakom domácom projekte.

Herečka Marika Šoposká predviedla v róbe z...
Moderátorka Emma Smetana v zlatom nohavicovom...
+22Libuše Šmuclerová prišla v zlatej kreácii,...

VIDEO: Aňa Geislerová hrá v novom filme prezidentku. Bola vzorom Čaputová?

Video

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #manželstvo #muži #MFF Karlovy Vary #Katarína Morháčová

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...