Hranice lásky a české krásky! Vagnerová ako diskoguľa, éterická Křenková a hviezda Pána profesora... toto odhalila!

Aj vzhľadom na fakt, že ide o domácu tvorbu, bola premiéra novinky Hranice lásky na MFF Karlovy Vary očakávaným projektom. Pridal k tomu aj fakt, že je nabitý množstvom hereckých hviezd mladej generácie.

05.07.2022 17:58
Hana Vágnerová Foto:
Česká herečka a scenáristka Hana Vágnerová predstavila v Karlových Varoch svoju novinku Hranice lásky.
debata

Aj vzhľadom na fakt, že ide o domácu tvorbu, bola premiéra novinky Hranice lásky na MFF Karlovy Vary očakávaným projektom. Pridal k tomu aj fakt, že je nabitý množstvom hereckých hviezd mladej generácie.

Na červenom koberci sa v utorok konala premiéra, ako sa patrí – za účasti fotografov a vo veľkolepých večerných kreáciách. Každá z dám, ktorá sa ocitla pred fotogrami, nezostala prehliadnutá – ba naopak, mnohé z nich doslova magnetizovali.

S hereckou a tvorivou delegáciou k filmu...
Herečka a scenáristka Hana Vágnerová...
+10Herečka Elizaveta Maximová.

Azda najväčšiu pozornosť si, samozrejme, uchmatla Hana Vagnerová. Herečka, ktorá sa na filme podieľala aj scenáristicky, je obľúbenou tvárou českého šoubiznisu a jej nezameniteľný úsmev ozdobil aj túto udalosť. Vagnerová si v rámci garderóby vybrala krátke strieborné šaty s výraznými ramenami, aranžovaným riasením rukávov a lesklými plieškami, ktoré tak trošku pripomínali dezén diskogule. Aj vizáž nositeľky sa niesla v duchu disko éry, takže ilúzia bola priam dokonalá. A v porovnaní s ďalšími jej kolegyňami aj netradičná. Ostatné dámy totiž siahali po dlhých šatách.

zväčšiť Herečka Beata Kaňoková sa predviedla v odvážnej... Foto: FOT0VOLFIK/KVIFF
herecka-beata-kanokova Herečka Beata Kaňoková sa predviedla v odvážnej kreácii.

Medzi nimi nepochybne zaujala krásna Eliška Křenková, ktorej tmavomodrá večerná kreácia pôsobila étericky, priam ako sviatočné rúcho. Úplne opačný prístup potom volila napríklad herečka Beáta Kaňoková, ktorej elastický model na jedno rameno v telovej farbe pôsobil veľmi zvodne. Možno aj preto, že veľa toho neskryl a na niektorých záberoch bolo jasne vidieť, že si hviezda z českej verzie populárneho seriálu Pán profesor neobliekla pod šaty podprsenku.

Ondřej Brzobohatý a moderátorka Daniela Písařovicová Čítajte viac Brzobohatý s krásnou Danielou medzi ľuďmi: Ten úsmev vraví jasnou rečou - LÁSKA!

V zostave spomenutých dám sa azda najukážkovejší slávnostný look podaril rusko-ukrajinskej herečke Elizavete Maximovej. Tá stavila na minimalistickú róbu v žiarivej cyklámenovej farbe so všitým oranžovým pásom na zadnej strane. S modelom docielila krásnu siluetu, ktorej na ukážkovom dojme ešte pridávala naznačená vlečka. Okrem menovaných dám bola filmová delegácia omnoho početnejšia, pričom v nej zaujali aj ďalšie tváre (nájdete v ich galérii).

zväčšiť S hereckou a tvorivou delegáciou k filmu... Foto: FOT0VOLFIK/KVIFF
delegace-k-filmu-hranice-lasky S hereckou a tvorivou delegáciou k filmu Hranice lásky si zapózoval aj prezident festivalu MFF Karlovy Vary - Jiří Bartoška (druhý sprava).

Medzi hosťami filmovej novinky Hranice lásky sa objavili (celkom príznačne) aj zaľúbenci Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová či slovenská herečka Lucia Siposová. Viac si pozrite už v spomenutej galérii.

VIDEO: Pozrite sa s nami na najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #MFF Karlovy Vary #Hana Vagnerová #Eliška Křenková #Elizaveta Maximová #Beáta Kaňoková

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...