Síce bez Thora, ale premiéru ovládli hromovo... Portman ako španielska kráska v mini, Ora len v sieti z kryštálov

Herca Chrisa Hemswortha sa síce britskí fanúšikovia v utorok večer nedočkali. Na londýnsku premiéru filmu Thor: Láska a hrom sa však zišli jeho hlavné ženské hviezdy.

06.07.2022 08:05
Pom Klementieff, Natalie Portman a Tessa Thompson Foto: ,
Zľava: Herečky Pom Klementieff, Natalie Portman a Tessa Thompson na premiére filmu Thor: Láska a hrom.
debata

Do metropoly Veľkej Británie na uvedenie filmu pricestovala hlavná ženská predstaviteľka Natalie Portman a bola na ňu radosť pozerať. Zdá sa, že mama dvoch detí v sebe objavila novú chuť na odvážnejšie a sexy looky.

Na americkej premiére to boli zlaté minišaty Celine, tentoraz siahla po výraznej červenej kreácii z dielne značky Dior. Look z najnovšej kolekcie predstavenej v španielskej Seville mal jasný estetický nádych a kráska všetko ešte umocnila čelenkou s masívnymi lupeňmi kvetov vo vlasoch. So zaľúbením sa na herečku a držiteľku Oscara pozeral aj jej manžel Benjamin Millepied, ktorý ju v Londýne sprevádzal.

Režisér Taika Waititi a jeho partnerka Rita Ora...
Herečka Tessa Thompson pózuje fotografom v...
+11Tenistka Serena Williams na slávnostnej...

Prehliadnuť sa nedala ani jej kolegyňa Tessa Thompson, ktorú nedávno módnik Vogue označil titulom najlepšie sa obliekajúcej ženy sezóny. Thompson sa nebráni experimentom so strihmi, materiálmi, ani s vlastnou vizážou. Tentoraz volila klasickejšie, no celkový dojem v zlatých šatách Oscar de la Renta bol ukážkový.

zväčšiť Speváčka Rita Ora v kreácii Elie Saab Haute... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Thor: Love and Thunder Screening Speváčka Rita Ora v kreácii Elie Saab Haute Couture.

Diváci (ale aj tlač) sa konečne dočkali aj speváčky Rity Ory. Síce vo filme neúčinkuje, ale jej prítomnosť bola kľúčová pre zastavenie šírenia klebiet o rozpade vzťahu s režisérom Taikom Waititim. Dvojica sa dlhší čas neukázala spolu, dnes je už jasné, že to bolo pracovné povinnosti, ktoré ich rozdeľovali. Tentoraz však vyzerali zamilovane a samotná Ora aj mimoriadne sexy – obliekla si model z priehľadného materiálu pošívaný kryštálmi a flitrami. Pochádzal z ateliéru Elie Saab a jeho línie haute couture.

LA Premiere of "Thor: Love and Thunder" Čítajte viac Režisér Thora skončil na premiére sám a jeho krásna Rita Ora? Vystavila telo slnku v Madride

Na slávnostnej premiére sa objavili aj známe osobnosti, ktoré prišli film podporiť. Medzi nimi napríklad tenistka Serena Williams s manželom André Ohanianom či herec Rege Jean-Page alebo jeho kolega Brett Goldstein. Viac už v galérii.

Video
VIDEO: Trailer k filmu Thor: Láska a hrom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Natalie Portman #Rita Ora #Tessa Thompson

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...