Siposová vyrazila na erotický film, ktorý vyzliekol české hviezdy: Slová pre Vagnerovú? Toto jej odkázala!

Herečka, spisovateľka, tanečnica a zabávačka - zoznam profesií, ktoré možno spomenúť pri Slovenke Lucii Siposovej je naozaj bohatý. Len nedávno sa z nej stala aj diváčka. Na filmový festival do Karlových Varov prišla podporiť novinku svojej kamarátky a kolegyne.

07.07.2022 00:00
Lucia Siposová Foto:
Na slávnostnú premiéru filmu "Hranice lásky" sa prišla pozrieť aj slovenská herečka Lucia Siposová.
debata

Siposová, ktorá sa v poslednom období realizuje najmä v projekte Red Cat Cabaret Club, dorazila na premiéru novinky Hranice lásky do Karlových Varov. Na 56. ročníku filmového festivalu sa tento titul s hviezdnym obsadením dočkal slávnostnej premiéry. Vo filme, ktorý vznikol v česko-poľskej koprodukcii, si zahrala česká herečka Hana Vagnerová, ktorá sa podieľala aj na scenári. Aj samotná Siposová nazvala na Instagrame svoju kamarátku a kolegyňu „úžasnou“.

S hereckou a tvorivou delegáciou k filmu...
Herečka a scenáristka Hana Vágnerová...
+10Herečka Elizaveta Maximová.

Snímka pritom neláka len na obľúbenú českú hereckú tvár (a viaceré z nich), ale tiež na pomerne odvážne scény. Film označovaný aj podtitulom „erotický“ totiž zachytáva experimentovanie ústredného páru s nemonogamným poňatím vzťahu, v ktorom však okúsenie sexuálnej slobody má pre každého partnera inú príchuť.

zväčšiť Oficiálny plagát k filmu Hranice lásky, v... Foto: ENDORFILM
Hranice lásky Oficiálny plagát k filmu Hranice lásky, v ktorom hrá napríklad Hana Vagnerová či Martin Hoffman alebo Hynek Čermák a Matyáš Řezníček.

Popri Vagnerovej si vo filme zahral hlavnú mužskú úlohu Matyáš Řezníček a ďalšie role stvárnili napríklad Eliška Křenková, Elizaveta Maximová, Antonie Formanová, Martin Hoffman či Hynek Čermák. Pozornosť vzbudil už aj oficiálny plagát ku snímke – ten totiž zachytáva ústrednú hrdinku Vágnerová nahú v obklopení rovnako obnažených niekoľkých mužov (hereckých kolegov).

Hana Vágnerová Čítajte viac Hranice lásky a české krásky! Vagnerová ako diskoguľa, éterická Křenková a hviezda Pána profesora... toto odhalila!

Na samotnej premiére v Karlových Varoch si titul najodvážnejšej dámy vyslúžila herečka Beáta Kaňoková, ktorej model elastických šiat v telovej farbe pôsobil pomerne odvážne. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #erotika #Lucia Siposová #MFF Karlovy Vary #Hana Vagnerová #Hranice lásky

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...