Kubelkovej dcéra ako z Hollywoodu, magnetom bola Češka s balkánskymi koreňmi! Tieto šaty odhalili (skoro) všetko

Slovenských fanúšikov možno toľko nemá, ale medzi tými českými bol mladý herec a spevák Adam Mišík skutočnou hviezdou, keď sa v utorok večer objavil na slávnostnej premiére v Karlových Varoch. Pozornosť pútala aj jeho polovička.

06.07.2022 19:36
Adam Mišík a jeho partnerka - modelka Natálie... Foto:
Herec Adam Mišík a jeho partnerka - modelka Natálie Jirásková na slávnotnej premiére filmu Banger na MFF Karlovy Vary.
debata

Mišík dorazil na červený koberec s modelkou Natáliou Jiráskovou, ktorej tvár tiež už nie je českému bulváru a šoubiznisovým rubrikám neznáma. Dcéra známej moderátorky Ivy Kubelkovej totiž už viackrát predvádzala na módnych prehliadkach a jej známa mama ju často vodí do spoločnosti.

Herec Adam Mišík a jeho partnerka - modelka...
Herec Adam Mišík a jeho partnerka - modelka...
+11Herec Adam Mišík a jeho partnerka Natálie...

Tentoraz bez mamy, no veľmi pôvabná – tak vyzerala 17-ročná blondínka v bielej večernej kreácii na jedno rameno s jedným rukávom s výraznejším rozparkom. A momenty pózovania pred objektívmi či pokrikovanie fanúšikov si zjavne užívali s Mišíkom spoločne.

zväčšiť Herečka a modelka Džana Vajlerac na slávnostnej... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Džana Vajlerac Herečka a modelka Džana Vajlerac na slávnostnej premiére filmu Banger v hoteli Thermal.

Na premiére novinky, ktorú režíroval Adam Sedlák a ktorú v oficiálnom presskite MFF Karlovy Vary nazvali gangsterkou, sa však objavilo aj množstvo ďalších známych či menej známych tvárí. Medzi nimi sa objavila herečka Anna Fialová, ale tiež napríklad herec a hudobník Marsell Bendig alebo raper Sergei Barracuda.

Hana Vágnerová Čítajte viac Hranice lásky a české krásky! Vagnerová ako diskoguľa, éterická Křenková a hviezda Pána profesora... toto odhalila!

Pozornosť na seba v utorňajší večer strhla aj herečka a modelka Džana Valjevac – česká kráska s bosnianskymi koreňmi sa totiž predviedla v čiernej transparentnej róbe s kaskádami našívaných korálikových dekorácií a jej podoba na červenom koberci sa blížila k tým najodvážnejším modelom hviezd za hranicami. Pod transparentnou látkou tmavovláska hrdo vystavila svoje zvodné krivky a čierne tanga nohavičky.

Herečka a modelka Džana Vajlerac na slávnostnej... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Džana Vajlerac Herečka a modelka Džana Vajlerac na slávnostnej premiére filmu Banger v hoteli Thermal.

O tom, že je na svoj look hrdá, presvedčili aj odkazy na jej vlastnom profile na Instagrame, kde zdieľala jednotlivé zábery z premiéry. Mimochodom, na nej sa objavila aj v spoločnosti slovenského umelca Yak.Shu, ktorý šéfuje česko-slovenskej centrále Def Jam Recordings. Viac zo slávnostnej premiéry si pozrite v našej galérii.

debata chyba

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...