Krásna Slovenka Morháčová trafila do čierneho! V belasej nehe z Ukrajiny by zatienila aj Millu Jovovich

Filmový festival v Karlových Varoch bol za uplynulých pár dní niekoľkokrát dejiskom momentov, ktoré pripomínali jeho "väčšieho a staršieho" brata - festival v Cannes. Platilo to aj pre štýl a módu prítomných dám. Jeden z týchto momentov však vypálil naozaj ukážkovo.

08.07.2022 08:44
Katarína Morháčová Foto:
Herečka Katarína Morháčová na párty Unicredit Bank v kreácii z dielne ukrajinskej značky J´amemme.
debata (2)

Postarala sa o to slovenská herečka Katarína Morháčová, ktorá síce doma nepatrí medzi najznámejšie tváre, no má už za sebou slušnú medzinárodnú kariéru. Morháčová ako jedna z mnohých dám získala pozvanie na párty českej banky a postarali sa o ňu profesionáli pod taktovkou módneho magazínu ELLE, ktorý je už roky beauty a fashion partnerom podujatia. Výsledok sa naozaj vydaril.

Tenistka Petra Kvitová dorazila na červený...
Topmodelka Daniela Peštová na slávnostnom...
+53Moderátor a herec Jakub Prachař a jeho...

Kučeravá tmavovláska si na slávnostný večer obliekla model pastelovej belasej farby z dielne ukrajinskej značky J'amemme, ktorá sa označuje za nositeľnú couture a ktorá kompletne vzniká na Ukrajine. Model tubových šiat, ktoré však ozvláštňovali výrazné plisované rukávy s objemom v ramenách a srdcovým strihom, v spojení so ženskou a temperamentnou krásou nositeľky vyznel skrátka ukážkovo.

zväčšiť Herečka a modelka Milla Jovovich. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Milla Jovovich Herečka a modelka Milla Jovovich.

A aby sme ujasnili, prečo to porovnanie hneď v úvode – ak ste nás pozorne sledovali počas festivalu v Cannes, možno si ešte pamätáte, že couture kreáciu z ukrajinskej produkcie si obliekla na večierok amFAR svetová topmodelka a herečka Milla Jovovich (inak rodáčka z Ukrajiny). Podobný farebný odtieň, nežný jemný materiál obkresľujúci telo, ale dokonca aj podobné riešenie živôtika a zvýraznenia ramien – porovnávaniu sa skrátka nedá ubrániť, najmä, ak si obe dámy postavíte jednu vedľa druhej.

Katarína Morháčová Čítajte viac Dve manželstvá jej nevyšli, o pozornosť núdzu nemá! Divoké kučery a krivky slovenskej herečky opantali Vary

V tomto prípade si však trúfame tvrdiť, že voľba Slovenky dopadla ešte o kúsok lepšie. Myslíte si to aj vy? Alebo presný opak? Zahlasujte v našej ankete.

Ktoré dámy sa ešte postarali o opakovaný moment z Cannes? Eliška Dospivová a Denisa Dvořáková.

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Ukrajina #MFF Karlovy Vary #Milla Jovovich #mall.tv #Katarína Morháčová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...