Zamyslená a bez nálady? Momentky vojvodkyne Kate z Wimbledonu prekvapili! Ale pred divákmi opäť dokonalá

Nie raz, ale rovno dvakrát sa na tohtoročnom turnaji vo Wimbledone zúčastnila britská vojvodkyňa Kate. Jej sobotňajšia návšteva sa spájala aj s povinnosťami. A už tradične bola spojená aj s bezchybným vzhľadom členky kráľovskej rodiny.

09.07.2022 18:46
princezná Kate, najpopulárnejšie šaty roka 2022 Foto:
Vojvodkyňa Kate z Cambridge na centrálnom kurte na Wimbledone v kreácii Roksanda.
debata (1)

Mama troch detí dorazila na sobotňajšie finále ženskej dvojhry v neprehliadnu­teľných jasnožltých šatách z dielne značky Roksanda. Voľba takejto farby bola priam strategická – prítomnosť manželky princa Williama nemohol prehliadnuť azda nik – dokonca ani diváci z vyšších radov. Na kamerách a v objektívoch bola Kate jasným stredobodom pozornosti.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
+7Vojvodkyňa Kate z Cambridge.

Módnym fajnšmekrom a nadšencom štýlu vojvodkyne Kate určite udrel do očí fakt, že šaty nemali v sobotu popoludní svoju premiéru – o tú sa Kate postarala ešte na jar tohto roka, keď sa aj s manželom – princom Williamom vybrali na oficiálnu návštevu karibských krajín. Vtedy v žltých šatách od dizajnérky Roksandy Ilincicovej vystúpila z lietadla a vyvolala všeobecné nadšenie svojím vzhľadom a stylingom.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na... Foto: SITA/AP, John Walton
Britain Wimbledon Tennis Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na finále ženskej dvojhry vo Wimbledone.

V sobotu v Londýne si však pozornosť okrem šiat a prítomnosti pôvabnej Catherine Middletonovej vyslúžil čiastočne aj fakt, že na zápas medzi ruskou rodáčkou reprezentujúcou Kazachstan Jelenou Rybakinovou a tuniskou hráčkou Ons Jabeurovou (v ktorom zvíťazila Rybakina) dorazila vojvodkyňa celkom sama. Či jej manžela zdržali iné povinnosti, alebo sa nenašiel nikto z rodiny, kto by Kate robil spoločnosť, isté nie je.

Veronika Kašáková Čítajte viac Aj české Vary už majú módnu nehodu! Modelka Kašáková neustriehla odvážne šaty... aha, čo vykúka?

Na prvých záberoch, keď Kate prichádzala do priestorov wimbledonských kurtov, sa však objavili aj momentky, na ktorých vojvodkyňa pôsobí zamyslene a akoby trochu unavene. Hľadať za tým niečo viac by boli len domnienky, navyše o pár minút neskôr už vyzerala byť Kate vo svojom živle a rozdávajúc okolo dokonalé úsmevy opäť naplnila predstavu o dokonalej členke kráľovskej rodiny.

Britské médiá len pár hodín pred sobotňajším finále a účasťou Kate na ňom priniesli správy o tom, že jej sestra Pippa je opäť tehotná. To by mal byť dôvod na radosť a dobré správy. Vojvodkyňa, ktorá má so sestrou veľmi blízky vzťah, je vraj nadšená a už sa nevie dočkať príchodu ďalšieho synovca či netere.

VIDEO: Najkrajšie kráľovské róby

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #šaty #wimbledon #žltá #Roksanda Ilincic #Jelena Rybakinová

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...