Veľká premiéra a opäť tie grimasy! Princ George vyrazil na Wimbledon, razom mu patrila pozornosť médií

Ak sa na verejnosti objaví britská vojvodkyňa Kate, zvyčajne má pozornosť zaručenú. Takmer stopercentnú. Lenže, musí počítať (a asi aj počíta) s tým, že kamery a objektívy milujú roztomilé deti - ak sú princovia, o to viac.

10.07.2022 17:52
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej syn - princ... Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej syn - princ George spoločne sledujúc zápas na Wimbledone.
debata

Na nedeľňajšom zápase mužskej finálovej dvojhry vo Wimbledone sa objavila vojvodkyňa Kate, jej manžel princ William a vôbec prvýkrát aj ich najstarší syn – princ George. Veľký debut osemročného následníka britského trónu sa odohral pred kamerami a objektívmi z celého sveta.

Princ William viedol so svojím synom - princom...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge a jej syn - princ...
+7Vojvodkyňa Kate a princ George prichádzajú do...

Napriek tomu, že malý princ už musí s „dohľadom“ kamier počítať, nechýbali ani momenty, keď povolil uzdu svojim emóciám. Fotografie zachytili kráľovského fanúšika, ako s napätím sleduje dianie na tenisovom kurte a zachytávali aj jeho patričné mimické premeny.

Britain Platinum Jubilee Čítajte viac To snáď nie, braček! Video s reakciou princa Georgea na bujaré správanie jeho malého brata Louisa baví Britániu

Obaja známi rodičia, princ William a jeho polovička Kate sa synovi v rámci zápasu na striedačku venovali a rozoberali s ním jednotlivé sety. Ktohovie však, či to pre trio z britskej kráľovskej rodiny nebola predsa len trochu náročná „pracovná“ nedeľa. Zápas medzi finalistami Novakom Djokovicom a Nickom Kyrgiosom sa hral niekoľko hodín.

zväčšiť Princ William viedol so svojím synom - princom... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ William viedol so svojím synom - princom Georgem Princ William viedol so svojím synom - princom Georgem živú diskusiu počas tenisového zápasu.

Pre vojvodkyňu Kate išlo už o druhý víkendový deň strávený v kráľovskej lóži na wimbledonských kurtoch. V sobotu sa zúčastnila na finále ženskej dvojhry, pričom však prišla sama a neskôr aj sama hlavnú trofej pre víťazku Jelenu Rybakinovú odovzdávala. Viac si pozrite v našich galériách.

Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa zúčastnila na...
+7Vojvodkyňa Kate z Cambridge.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #princ George #wimbledon

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....