Najprv Rím a potom Paríž... Brad Pitt vyvolal ošiaľ pri Eiffelovke. S novinkou, na ktorú čaká celý svet

Herecké osadenstvo v čele s Bradom Pittom sa stalo stredobodom pozornosti v sobotu v Paríži neďaleko od slávnej Eiffelovky. Niekoľko filmových hviezd sem prišlo predstaviť filmovú novinku Bullet Train.

18.07.2022 00:00
Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet... Foto: ,
Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet Train.
debata

Akčný film v réžii Davida Leitcha je jedným z očakávaných projektov leta – nepochybne aj kvôli Pittovi v hlavnej úlohe. Držiteľ Oscara a jeden zo slávnych hollywoodskych idolov sa po dlhšom čase vracia v akčnej úlohe, pričom trailer filmu naznačuje, že v ňom nebude núdza ani o čierny humor a priam skečové momenty.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet...
Herci Brad Pitt (vľavo) a Brian Tyree Henry s...
+3Herec Brad Pitt a režisér David Leitch spoločne...

Na sobotňajšom stretnutí s médiami bol 58-ročný Pitt v centre pozornosti. Ležérny, uvoľnený, usmiaty a milý ku kolegom aj ku novinárom – amerického herca zachytili objektívy na mnoho spôsobov, zakaždým však platilo, že pôsobil veľmi príjemne. Slová chvály znejú na jeho adresu aj od kolegov z aktuálneho projektu. Napríklad herečka Joey King, ktorá získala vo filme Bullet Train jednu z hlavných ženských úloh, sa nedávno zverila v rozhovore, že ju práve Pitt veľa naučil.

Zoznámte sa, Joe Black Čítajte viac Na jej mieste túžila byť každá! Pittova láska z filmu Zoznámte sa, Joe Black, je 50-nička! Takto šiel čas s nežnou Susan

Americký herec sa nachádza v Európe už niekoľko dní, pričom vôbec prvé miesto, kde ho novinári zachytili, bol pred pár dňami Rím. Predpokladá sa, že do večného mesta herec pricestoval najprv, pretože v Ríme nakrúca jeho bývalá manželka Angelina Jolie a sú s ňou aj ich spoločné ratolesti. Pitt pravdepodobne navštívil Rím, aby mohol stráviť deň so svojimi deťmi.

Bývalá hollywoodska dvojica sa po rozvode už niekoľko rokov „naťahuje“ o mieru Pittových kontaktov s jeho biologickými aj adoptívnymi deťmi, ktoré spoločne s Jolieovou vychovávali.

Video
VIDEO: Brad Pitt pri nakrúcaní filmu Babylon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #novinka #Brad Pitt #Rím #film #Bullet Train #rodina a deti

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...