Svadobné šaty aj účes Jennifer Lopezovej odhalené! Pozrite sa, vyzerala ako krásna bábika

Hoci fotografií z víkendovej svadby speváčky Jennifer Lopezovej a Bena Afflecka je ako šafranu, pár sa ich predsa len na verejnosti objavilo. Postaral sa o to aj kaderník známej latino divy.

18.07.2022 13:29
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Appleton (@chrisappleton1)

Chris Appleton, ktorý roky spolupracuje so známou speváčkou a herečkou, zverejnil na svojom Instagrame krátke video z príprav na veľkolepý deň 52-ročnej Lopezovej. Postaral sa o jej účes nevesty, pričom na krátkom videu zachytil aj biely model ležérnejšie pôsobiacich šiat bez rukávov s reliéfnym vzorom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chris Appleton (@chrisappleton1)

„Vyzeráš úchvatne… ooo, niekto sa nám tu bude vydávať,“ hovorí Appleton pri zábere snímajúcom Jennifer Lopezovú, ktorá sa krúti v kúpeľni pred zrkadlom a za ňou sa nachádza vešiak s ďalšími šatami. Speváčka podľa informácií amerických médií neskôr model klasickejších svadobných šiat vymenila za veľkolepú róbu Zuhair Murad. Fotografia, na ktorej je v nej zachytená už aj spoločne s Benom Affleckom ako šťastným manželom, sa objavila na súkromnej platforme speváčky, prístup na ktorú si fanúšikovia môžu zaplatiť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John JLover (@johnjlover)

„Vydržte a možno na vás najlepšie momenty v živote čakajú vo Vegas s vašimi deťmi a tým, s kým strávite zvyšok života. Láska je veľká vec a na tie najlepšie veci sa oplatí počkať. S láskou pani Jennifer Lynn Afflecková,“ napísala Lopez v odkaze pre svojich fanúšikov na vlastnej stránke On the JLo.

Jennifer Lopez a Ben Affleck Čítajte viac Jennifer Lopez sa vydala za Bena Afflecka! Svadobný obrad? Len s tými najbližšími!

Tam sa objavilo aj niekoľko fotografií, ktoré však nie je dovolené zdieľať na iných sieťach či zdrojoch – Lopez to má ošetrené autorskými právami. Samozrejme, pár fotografií sa už objavilo aj na sieťach ako Twitter či Instagram.

Herec Ben Affleck a jeho partnerka Jennifer...
Jennifer Lopez a jej partner Ben Affleck na...
+13Herečka a speváčka Jennifer Lopez vzala na...
Ben Affleck a jeho nežnosti s vtedajšou...
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v roku 2000 v...
+10Herec Ben Affleck a jeho manželka Jennifer Garner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Kaderník #svadobné šaty

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...