Ako Snehulienka! Nádherná princezná Charlene s manželom ako za starých čias. A počkajte, keď uvidíte Sklenaříkovú...

Veľkolepému eventu pod záštitou monackého kniežatstva a na počesť Červeného kríža patrila pondelňajší večer v Monte Carle. Nechýbala ani manželská dvojica, ktorá posledné mesiace pútala najmä pozornosť bulváru.

19.07.2022 11:30
708217727 Foto:
Monacké knieža Albert a jeho manželka - princezná Charlene na slávnostnom Monaco Red Cross Ball Gala. Dvojica vyzerala tentoraz priam idylicky.
debata

Vzťah princeznej Charlene a jej manžela, kniežaťa Alberta je vďačným sústom pre médiá – aj preto, že mama dvoch detí a bývalá profesionálna plavkyňa strávila niekoľko mesiacov mimo monackého paláca a bez rodiny. Podľa viacerých zdrojov bojovala s vyhorením, depresiou a psychickými problémami, ktoré vyvolali aj nezhody s Albertom.

Monacké knieža Alberta a jeho manželku Charlene...
Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža...
+3Zľava: Speváčka Imany, dvojica hostí, Camille...

Od jej návratu do Monaka je azda ešte sledovanejšia než predtým, no momentky, ktoré vznikli v pondelok večer sú nádejou, že medzi manželmi to znovu „klape“. Aspoň sa tak zdá. Knieža Albert, ktorý roky podporuje Červený kríž, pôsobil uvoľnene a spokojne, usmieval sa a rovnako tak po jeho boku robila aj 44-ročná rodáčka zo Zimbabwe.

zväčšiť Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža... Foto: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
Adriana Ohanian Sklenaříková Slovenská modelka a ambasádorka Červeného kríža Adriana Ohanian Sklenaříková vyzerala na akcii Monaco Red Cross Ball Gala očarujúco.

Blondínka upútala pozornosť nielen dobrou náladou, ale aj svojím vzhľadom. V striebornej róbe z dielne značky Prada s reliéfnou výšivkou, ktorá ukážkovo kontrastovala s jej platinovými krátkymi vlasmi, pôsobila naozaj šik a veľmi pôvabne. Dvojicu na väčšine záberov doplnila aj Camille Gottlieb, neter princa Alberta a dcéra jeho sestry Stephanie.

charl Čítajte viac Fotka spoza múrov paláca, ktorá prekvapí! Aha, takto vyzerá princezná Charlene v súkromí...

Druhou dámou, ktorá rozhodne patrila medzi ozdoby večerného eventu, bola tiež blondínka a Slovenka! Reč je o Adriane Sklenaříkovej, rodáčke z Brezna a známej slovenskej topmodelke, ktorá je roky známa spoluprácou s francúzskym Červeným krížom. Na akciu v Monte Carle prišla ako ambasádorka podporiť charitatívny rozmer večera, ktorý je mimoriadne dôležitý pre projekty a financovanie aktivít zdravotníckej organizácie.

VIDEO: Monacká princezná Charlene

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

Držiteľka titulu v Guinessovej knihe rekordov o najdlhšie nohy na svete sa predviedla v ružových šatách so skráteným predným dielom a vlečkou na zadnej časti. Aj tento model nechal vyniknúť jej slávne nohy a jemná pudrová ružová farba zase Sklenaříkovej lichotila a dodávala jej veľmi svieži a mladistvý zjav. Krásna Slovenka sa na akcii objavila aj v spoločnosti speváčky Imany a ďalších hostí. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #Červený kríž #princezná Charlene #Adriana Ohanian Sklenaříková

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...