Čo ho tak rozbláznilo? Pitt v Paríži strúhal grimasy a skúšal akčné kopance, kolegovia nezaostali

Grimasy, vtipkovanie na červenom koberci aj tanec dvojice hercov - premiéra filmovej novinky Bullet Train v Paríži mala zábavnú podobu.

20.07.2022 00:00
APTOPIX France Bullet Train Premiere Foto: ,
Herec Brad Pitt.
debata

Po víkendovom stretnutí hlavných protaganistov v čele s Bradom Pittom sa v pondelok večer konala v metropole Francúzska aj veľká filmová premiéra. So slávnostne prestretým kobercom (hoci nemal práve červenú farbu) a za prítomnosti hollywoodskych hviezd.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet Train. Čítajte viac Najprv Rím a potom Paríž... Brad Pitt vyvolal ošiaľ pri Eiffelovke. S novinkou, na ktorú čaká celý svet

Pozornosť, samozrejme, pútal v prvom rade herec Brad Pitt. Oscarová hviezda a idol mnohých fanúšikov sa aj napriek blížiacej sa šesťdesiatke nezľakol ďalšej akčnej role a v snímke Bullet Train sa diváci dočkajú niekoľkých drsných a poriadne akčných scén.

Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
Herec Brad Pitt.
+6Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...

Na pondelňajšej premiére sa dočkali novinári Pitta v dobrej nálade, možno až trošku hrozivo uvoľnenej, keď sa herec nakláňal ku objektívom a vtipkoval s novinármi a v jednom momente sa snažil napodobniť výkop priamo do cvakajúceho fotoaparátu.

Zľava: Herci Brad Pitt, Joey King, Aaron... Foto: SITA/AP, Lewis Joly
France Bullet Train Premiere Zľava: Herci Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, režisér David Leitch a herečka Kelly McCormick predstavili v Paríži snímku Bullet Train.

Bolo to však určite s dobrým úmyslom a zábavu pred objektívmi predvádzali aj ďalšie hviezdy filmu. Napríklad herec Aaron Taylor Johnson, ktorého sprevádzala manželka – režisérka Sam Taylor-Johnson, sa v jednom momente pustil do tanca so svojím kolegom Brianom Tyreem Henrym.

Medzi hviezdami nechýbala ani Joey King, ktorá je lákadlom do kina najmä pre mladšiu generáciu. Hviezda viacerých romantických titulov z produkcie Netflixu sa tentoraz predstavuje v inej podobe než, ako si ju diváci pamätajú. Viac už v kinách aj na Slovensku o pár týždňov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Brad Pitt #herci #Joey King #Bullet Train

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...