Affleckova ex pár dní po jeho svadbe? Na premiére v Londýne, ešte krajšia než si ju pamätáte...

Čerstvé správy o svadbe herca Bena Afflecka a Jennifer Lopezovej pritiahli pozornosť opäť aj na ich bývalých partnerov.

21.07.2022 08:00
Ana de Armas Foto: ,
Herečka Ana de Armas (vpravo) pózuje s fanúšičkou na premiére filmu The Gray Man v Londýne.
debata

Herečka Ana De Armas je ženou, ktorá sa objavovala po boku známeho hollywoodskeho herca bezmála rok. Randiť začali spolu pri nakrúcaní spoločného projektu a keďže potom odštartovala pandémia, ich vzťah sa často „odohrával“ na prechádzkach s ich štvornohými miláčikmi – to bol jediný moment, keď ich paparazzovia dokázali prichytiť spolu.

Zľava: Herci Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana...
Americký herec Chris Evans pózuje fotografom.
+7Herečka Ana de Armas a herec Chris Evans.

Dvojica síce spočiatku pôsobila priam idylicky a veľmi zamilovane – v Hollywoode však podobné obrazy môžu byť ilúziou, alebo skrátka len realitou s obmedzeným trvaním. Slávni partneri sa rozišli a dnes už má každý z nich svoj nový vzťah (Ben od uplynulého víkendu aj manželstvo).

Celtics Lakers Basketball Čítajte viac Paltrow, Diddy, krásna De Armas aj drsný Rodriguez: Toto je zoznam bývalých Lopezovej a Afflecka - fakt pestrý!

Krásna Ana, ktorá sa naposledy objavila v bondovke Nie je čas zomrieť, sa však popri súkromí sústreďuje výrazným spôsobom aj na prácu. Rok 2022 by sme neskromne mohli nazvať aj rokom jej projektov. Jedným z nich je aj snímka The Gray Man, v ktorej síce sekunduje hlavnému mužskému hrdinovi v podaní Ryana Goslinga – ako tvrdia kritici, jej rola je vo filme nezastúpiteľná.

zväčšiť Zľava: Herci Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana de Armas a Chris Evans Zľava: Herci Rege-Jean Page, Ryan Gosling, Ana de Armas a Chris Evans prezentovali v Londýne nový akčný film.

Film z produkcie Netflixu predstavili hereckí predstavitelia pred pár dňami aj v Londýne. Na veľkolepej premiére nechýbala dvojica spomenutých hercov (ktorí sa mimochodom stretli už pri práci na snímke Blade Runner 2049), doplnil ich tiež napríklad Chris Evans či Regé-Jean Page, ktorí si v snímke, nakrúcanej z veľkej časti aj v Prahe, tiež zahrali.

LA Premiere of "The Gray Man" Čítajte viac Všade paparazzi, neustále sledovanie? Affleckova bývalá Ana De Armas hovorí: Bolo to...

Samotná Armas bola, samozrejme, neprehliadnuteľná. Určite aj preto, že ako žena je v zostave hlavných hrdinov v menšine – no tiež vďaka svojej kráse a štýlu. Herečka podpísala zmluvu so značkou Louis Vuitton a práve tento módny ateliér ju oblieka aj na podujatia, akými sú premiéry či spoločenské eventy.

V Londýne sa Ana objavila v striebornej kreácii zloženej z topu pripomínajúceho brnenie a trblietavej dlhej sukne. Viac fotografií si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #nový život #Ana de Armas #The Gray Man

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...