Bikiny vymenila za róbu! Žeby bola menej sexy? Ani náhodou, veď sa len pozrite...

Na premiére filmu Bullet Train v Londýne nezaujali len filmové hviezdy, ale aj modelka a dizajnérka plaviek Kimberley Garner.

22.07.2022 00:00
Kimberley Garner Foto: ,
Modelka a dizajnérka bikín Kimberley Garner sa predviedla v sexy červenej róbe.
debata

Tvár a aj príťažlivé telo tejto krásky poznajú čitatelia šoubiznisových rubrík najmä z prostredia pláži, či už je reč o Miami, Mexiku alebo slnečnej Ibize. Kimberley Garner si životom na pláži priam „zarába“. Okrem modelingu je totiž už nejaký čas aj autorkou vlastnej značky plážovej módy a predvádzať sa v sexi bikinách či odhaľovať ukážkové pozadie v elastických tanga-nohavičkách je vlastne v jej náplni práce.

Zľava: Producentka Kelly McCormick, herci Brian...
Herec Brad Pitt.
+7Herec a model Taylor Zakhar Perez v kreácii...

Keď sa Garner objavila v stredu večer v Londýne, bikiny šli stranou. Plavovláska si totiž obliekla večerný model červených šiat, aby zažiarila medzi hviezdami filmovej novinky Bullet Train a vyvolala patričný záujem prítomných fotografov.

zväčšiť Modelka a dizajnérka bikín Kimberley Garner sa... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Bullet Train Premiere Modelka a dizajnérka bikín Kimberley Garner sa predviedla v sexy červenej róbe.

Ani nemusíte pochybovať o tom, že sa jej to podarilo. A to dokonca aj v konkurencii takých mien ako Brad Pitt či Joey King. Garnerovej voľba padla na červenú kreáciu s odhalenými ramenami a relatívne odvážnym výstrihom – štíhla tvarovaná postava v šatách naozaj vynikla a to z nej ani nemusela toľko nositeľka odhaľovať než býva v jej prípade zvykom.

Germany Bullet Train Premiere Čítajte viac Sukňa a svalnaté potetované lýtka! Uhádnete, ktorý herec si trúfol takto vyraziť na premiéru? Predsa Brad!

Snímka Bullet Train je pritom zjavne magnetom pre médiá, keďže posledné dni sa dianie v európskom šoubiznise sústreďuje predovšetkým na jednotlivé národné prezentácie tohto akčného filmu v réžii Davida Leitcha a s Bradom Pittom v hlavnej úlohe. Či bude stáť za to, uvidia čoskoro aj slovenskí diváci. A snáď ich na premiére poteší aspoň nejaká domáca kráska…

Video
VIDEO: Supermodelka na jachte v bikinách? Počkať, veď ich je tam snáď dvadsať

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Brad Pitt #Kimberley Garner #Bullet Train

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....