Megastar Olivia Rodrigo s bývalým na premiére! Tento muž jej zlomil srdce a napísala o ňom najväčší hit

Meno speváčky Olivie Rodrigo vzalo útokom hudobnú scénu už pred pár rokmi. Najprv tú americkú a neskôr aj medzinárodnú.

29.07.2022 12:06
Red Carpet for "High School Musical: The... Foto: ,
Speváčka a herečka Olivia Rodrigo prišla na premiéru v sexy kreácii Nensi Dojaka.
debata

Rozličné hudobné podoby jej megahitu driver license zazneli po celom svete – jednu predviedol aj Adam Pavlovčín alias Adonxs počas súťaže Superstar. Čo však možno mnohí fanúšikovia netušili, skladba vznikla pre konkrétneho človeka. Je totiž o rozchode s hercom a jej bývalým kolegom Joshuom Bassettom, s ktorým kedysi dnes 23-ročná brunetka tvorila pár.

Olivia Rodrigo (vľavo) a Jojo Siwa na premiére...
Herečka Meg Donnelly.
+4Herečka Sofia Wylie.

Niet teda divu, že veľké „pozdvihnutie“ vyvolala nedávna premiéra novej série High School Musical: The Musical: The Series. Tam sa dvojica po dlhšom čase objavila opäť spolu. Tentoraz už v čisto kolegiálnej nálade, no s úsmevmi na tvárach a pred objektívmi. Olivia, oblečená v sexy kreácii Nensi Dojaka a jej bývalý sa pripojili k ďalším kolegom, ktorí by si mali zahrať a zaspievať v novej sérii projektu – vysielanom na obrazovkách televíznej streamovacej platformy Disney+.

Speváčka Olivia Rodrigo a jej bývalý priateľ... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Olivia Rodrigo a jej bývalý priateľ Joshua Bassett Speváčka Olivia Rodrigo a jej bývalý priateľ Joshua Bassett, o rozchode s ktorým vznikla aj skladba driver license.

Práve seriál High School Musical: The Musical: The Series, inak voľné pokračovanie projektu High School Musical zviditeľnila Oliviu Rodrigo a niekoľko jej ďalších kolegov už pred pár rokmi. A práve pri jej nakrúcaní sa kedysi tínedžerská dvojica dala dohromady a v priebehu rokov aj rozišla.

623214239 Čítajte viac Mama na mužov šťastie nemala, syn princeznej Stephanie? S touto kráskou oslávili výročie, vyzerajú ako idylický pár

Ako informovali americké médiá, dôvodom rozchodu Rodrigo a Bassetta mala byť tretia osoba – tou bola speváčka Sabrina Carpenter, ktorá o vzťahu neskôr tiež naspievala niekoľko skladieb na albume nazvanom „emails I can't send“, pričom odsúdila útoky na jej osobu. Tie prišli nielen od fanúšikov Olivie Rodrigo, ale aj od mnohých médií.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #hit #Olivia Rodrigo #Joshua Bassett

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...