Deti slávnych rodičov poriadne vyrástli: Spoznáte tieto hollywoodske ratolesti? Zlákal ich Louis Vuitton

Hneď niekoľko detí zo slávnych rodín Hollywoodu sa ešte počas uplynulého týždňa objavilo na otvorení výstavy na počesť projektu značky Louis Vuitton.

01.08.2022 00:00
Louis Vuitton's 200 Trunks, 200 Visionaries:... Foto: ,
Ava Phillippe, dcéra herečky Reese Witherspoonovej na podujatí "200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition" - výstavy venovanej značke Louis Vuitton.
debata

Podujatie nazvané 200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition! sa až do septembra bude konať v Beverly Hills, pričom predstavuje legendárny kus lodnej batožiny z dielne slávnej francúzskej značky – prvý ikonický kúsok, ktorý stál pri zrode jedného z najslávnejších módnych domov v histórii – teda Louis Vuitton.

Herečka Kaitlyn Dever na otvorení výstavy Louis...
Herečka Samara Weaving v kreácii Louis Vuitton...
+9Herečka Thuso Mbedu.

Akcia bola zjavne veľkým lákadlom, o čom svedčil aj počet prítomných celebrít. Našli by ste medzi nimi herečky ako Nina Dobrev, Samara Weaving či Maria Bakalova a mnohých ďalších. Pozornosť však v tomto prípade upútali aj deti slávnych rodičov.

Reč je napríklad o Ave Phillippovej, dcére herečky Reese Witherspoonovej a herca Ryana Phillippa, či o hercovi a modelovi Jadenovi Smithovi, ktorý zasa pochádza zo známej rodiny Willa Smitha a jeho manželky Jady Pinkett.

Herec a influencer Jaden Smith na akcii pod... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Louis Vuitton's 200 Trunks, 200 Visionaries: The Exhibition Herec a influencer Jaden Smith na akcii pod záštitou značky Louis Vuitton.

Do zoznamu celebrít, ktorým v žilách koluje „celebritná“ krv a so slávou (svojich rodičov) sa zoznámili už v útlom detstve, patrí napríklad aj Iris Apatow. Dcéra režiséra Judda Apatowa a jeho manželky – herečky Leslie Mannovej sa spoločne so sestrou Maude zaradili k objavom Hollywoodu a novej generácii, ktorá púta pozornosť svojím talentom, ale aj slávnym „backgroundom“.

Jednotlivých hostí výstavy si môžete pozrieť v našej galérii a pri slávnych ratolestiach môžete pátrať po podobe so známymi rodičmi.

VIDEO: Najviac detí v kráľovských rodinách

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #výstava #rodičia #Louis Vuitton #Ava Phillippe #slávne deti

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...