Pamätáte si krásku zo seriálu Lovkyňa tajomstiev? Tia Carrere má 55, ale taký vek by ste jej sotva hádali

Svoju najväčšiu popularitu si užila v 90-tych rokoch. Najprv vďaka postave zákernej pašeráčky spojenej s teroristami v hite Pravdivé lži po boku Arnolda Schwarzeneggera či vo filmoch Waynov svet. Potom prišiel seriál, ktorý dobre pozná aj slovenský divák.

08.08.2022 09:49
Tia Carrere Foto: ,
Herečka Tia Carrere na svetovej premiére filmu Easter Sunday.
debata

Herečka Tia Carrere sa koncom 90-tych rokov vrhla do nakrúcania relatívne úspešného televízneho hitu Lovkyňa tajomstiev a jej pôvaby, ale aj ochota absolvovať akčné scény ju zaradili medzi obľúbené televízne tváre.

Rodáčka z Honolulu, ktorá sa od mladosti venovala športu a tak dokázala pred kamerou zvládnuť množstvo fyzicky náročnejších scén, sa len nedávno objavila na slávnostnej premiére v Hollywoode. Reč je o projekte Easter Sunday, komediálnom filme, v ktorom si Carrere aj zahrala. A nielen ona.

Herec a komik Jo Koy a jeho kolegyňa Tiffany...
Herečka Tia Carrere na svetovej premiére filmu...
+4Herečka Lydia Gaston na premiére filmu Easter...

Hlavnou hviezdou je totiž komik a herec Jo Koy, inak bývalý partner moderátorky Chelsey Handlerovej, s ktorou sa len pred pár týždňami rozišli. A hereckú zostavu v uvedenej snímke doplnili aj mená ako Tiffany Haddish či Eva Noblezada.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Classictv (@classictvseries)

Späť však ku Tii Carrere. Dnes 55-ročná tmavovláska sa na slávnostnej premiére objavila v červenej večernej kreácii a s ukážkovým mejkapom aj celkovou úpravou. Niet teda divu, že na prvý pohľad zaujala – najmä fanúšikov zo staršej generácie, ktorí na očarujúcu brunetku a jednu z najkrajších žien deväťdesiatych rokov dodnes nezabudli.

LA Premiere of "The Gray Man" Čítajte viac Ana de Armas ako Marilyn Monroe v novom traileri? Tá podoba vyrazí dych a pozrite sa na toto!

Asi by znelo prehnane, ak povieme, že Tia takmer nezostarla. Faktom však je, že aj po viac ako tridsiatich rokoch vo filmovej a televíznej brandži vyzerá stále výborne. Posúďte to aj sami v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rola #hviezdy po rokoch #Tia Carrere

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...