Brad Pitt ako magnet pre slovenské celebrity? Zlákal Vačkovú aj Didianu, nepohrdli ním ani muži

O filme Bullet Train sa posledné týždne toho popísalo viac ako dosť. V súvislosti s premiérami, ale aj účasťou hlavného filmového hrdinu Brada Pitta na nich. Minulý týždeň sa akčný príbeh zo šinkanzenu dočkal aj premiéry slovenskej.

08.08.2022 13:24
Zuzana Vačková Foto:
Na premiéru filmu Bullet Train dorazila aj herečka Zuzana Vačková.
debata

Do jedného z bratislavských kín zavítali stovky divákov, pričom slávnostnú premiéru si nenechali ujsť ani známe osobnosti. Letná kinozábava zlákala najmä moderátorské tváre, medzi nimi Bruna Cibereja či Didianu, inak Dagmar Dianová. Novinku v réžii Davida Leitcha si však prišla pozrieť aj Barbora Piešová zo Superstar či Martina Grešová alebo Zuzana Vačková.

Dizajnérka Martina Grešová.
Na premiéru filmu Bullet Train dorazil aj Juraj...
+4Na premiéru filmu Bullet Train dorazila aj...

Najmä dámy boli neprehliadnuteľné – spomenutá Dianová v príťažlivých červených šatách s prestrihom na bruchu predviedla vyšportovanú a udržiavanú figúru, herečka Zuzana Vačková stavila na nežný biely tón letných šiat s nadýchanými rukávmi a dizajnérka Martina Grešová zase na čiernu letnú šatovú klasiku na tenučkých ramienkach.

Moderátorka Dagmar Didiana Dianová na premiére... Foto: Martin Hesko/Cinema City
Dagmar Didiana Dianová Moderátorka Dagmar Didiana Dianová na premiére filmu Bullet Train v Bratislave.

Samozrejme, večer nebol o tom, čo má kto na sebe, ale najmä o tom, čo sa deje na plátne. Viaceré známe tváre neskrývali nadšenie. Napríklad Juraj Čurný nazval film skvelou oddychovkou, v ktorej sú dávkované absurdity či pocta tarantinovským filmom. „Na film Bullet train sme sa s manželkou veľmi tešili, nielen kvôli Bradovi Pittovi, ale aj kvôli režisérovi, David Leitch totiž režíroval našu obľúbenú ságu John Wick, a tým pádom bol zážitok zaručený,“ odkázal eštepred premiérou spevák Robo Papp.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet Train. Čítajte viac Najprv Rím a potom Paríž... Brad Pitt vyvolal ošiaľ pri Eiffelovke. S novinkou, na ktorú čaká celý svet

Novinka, v ktorej sa okrem Brada Pitta predstaví aj herečka Joey King či herci Aaron Taylor-Johnson, ale dokonca v epizódnych rolách aj Sandra Bullock alebo Channing Tatum, sa od minulého štvrtka premieta už aj v slovenských kinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #premiéra #Zuzana Vačková #Didiana Dianová #Bullet Train

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...