Na plátne zvládne aj chladnokrvnú vrahyňu, na premiére - King hádže pohľady plné lásky!

V novom filme ju síce diváci uvidia ako vypočítavú a chladnokrvnú mladú ženu, ktorá sa neštíti naozaj ničoho. Film je však film a v realite to s herečkou Joey Kingovou vyzerá celkom inak. Zdá sa, že jej životu vládne najmä láska!

09.08.2022 00:00
Joey King a jej priateľ Steven Piet Foto: ,
Herečka Joey King a jej priateľ Steven Piet na slávnostnej premiére novinky Bullet Train v Los Angeles.
debata

Keď sa pred pár dňami hviezda hitov z produkcie Netflix objavila na slávnostnej americkej premiére filmu Bullet Train, neprišla sama. Prvýkrát v dlhom slede svetových premiér tejto akčnej novinky v réžii Davida Leitcha mohol Kingovú sprevádzať aj jej partner – režisér Steven Piet, ktorý pôsobí práve v Hollywoode. Dvojica sa tak postavila pred objektívy spoločne a hrdo prezentovala svoju lásku.

Brad Pitt a Logan Lerman  na premiére akčnej...
Eddie Benjamin a  Maddie Ziegler  na premiére...
+9Emelina Adams  na premiére akčnej novinky...

Najmä zábery Kingovej naznačovali, že 23-ročná herečka je priam paf zo svojho urasteného vysokého partnera a snúbenca. Áno, šoubiznisová dvojica je napriek svojmu relatívne mladému veku už zasnúbená. Čo však prekvapí možno ešte viac, je fakt, že Piet a Kingová tvoria pár už od roku 2019 – dohromady sa dali počas práce na seriáli The Act, v ktorom si talentovaná herečka zahrala a Piet režíroval dve z jeho epizód.

Herečka Joey King a jej priateľ Steven Piet na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Joey King a jej priateľ Steven Piet Herečka Joey King a jej priateľ Steven Piet na slávnostnej premiére novinky Bullet Train v Los Angeles.

Iskra vraj preskočila takmer okamžite, no randiť spolu začali až po pár stretnutiach. Ich spoločenský debut prišiel na párty televíznych cien EMMY v roku 2019 a následne spolu strávili obdobie pandémie koronavírusu, ale aj návrat do normálu a k bežným hereckým a režisérskym povinnostiam. Piet požiadal Kingovú o ruku tento rok a dvojica sa zasnúbila.

Video

V nedávnom rozhovore pre magazín Allure mladá hviezda tiež prezradila, že by so svojím snúbencom znovu pracovala bez váhania. „Rozumeli sme si na pľaci veľmi dobre a zároveň sme si užívali čas, ktorý sme spolu mohli tráviť. Takže robiť spolu niečo, čo obaja máme tak veľmi radi a mať pri tom príležitosť byť spolu, to je to najlepšie, čo môže byť,“ uviedla v interview herečka. O tom, kedy bude mať dvojica svadbu, však zatiaľ konkrétne hovoriť nechce. Obaja sa totiž sústreďujú aj na svoju kariéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Joey King #Bullet Train #Steven Piet

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...