Poľská erotika podľa skutočného príbehu? Zlákala Alagič Vrbovskú aj krásku z Druhej šance. Tá by v nej pokojne mohla hrať!

Na začiatku bola kniha inšpirovaná anonymnými výpoveďami. Skutočný príbeh žien, často krások zo súťaží, speváčok či modeliek, ktoré robili luxusné spoločníčky v Dubaji inšpiroval aj filmovú novinku Dievčatá z Dubaja. Niet divu, že jej premiéra bola veľkým lákadlom.

10.08.2022 12:09
Dievcata z Dubaja premiera G. Ruman Drobova J.... Foto:
Gabriela Ruman Drobová (vľavo) a Jasmina Alagič Vrbovská sa objavili na slávnostnej premiére novinky tiež.
debata

Na utorňajšiu slávnostnú prvú projekciu filmu, ktorý nakrútili poľskí tvorcovia a ktorý je aj oficiálne označovaný ako erotický film, sa vybrali mnohé známe osobnosti slovenského šoubiznisu. Neprehliadnuteľné boli napríklad tváre z módnej televízie. Okrem riaditeľky Gabriely Ruman Drobovej sa po dlhšom čase na oficiálnom evente ukázala aj Jasmina Alagič Vrbovská. Dámy sa zjavne dohodli a tak sa pred objektívy spoločne postavili v žiarivých krikľavých sakách – jedna v ostroružovej a druhá v oranžovej farbe.

Herečka Lívia Bielovič na slávnostnej premiére...
Herečka Zuzana Vačková chodí na filmové...
+6Miro Drobný s priateľkou Laurou na premiére...

Pozvánku na film, ktorý sa „dubajskou aférou“ inšpiroval len veľmi voľne a skôr sa snaží ukazovať tu „luxusnú a nablýskanú“ stránku života luxusných spoločníčok v arabskom svete, však neodmietla ani modelka a moderátorka Dominika Ducová, moderátorka Iveta Malachovská či herečka Zuzana Vačková, ktorá je zjavným filmovým fanúšikom. Zdá sa, že práve ona absolvuje filmovú premiéru minimálne raz týždenne a snaží sa vidieť v kine všetko možné a nové.

Herečka Lívia Bielovič na slávnostnej premiére... Foto: BONTONFILM
Dievcata z Dubaja premiera Livia Bielovic Herečka Lívia Bielovič na slávnostnej premiére filmu Dievčatá z Dubaja.

Celebritné publikum, ktoré sa usadilo do hľadiska v jednom z bratislavských multiplexov, potom doplnila aj pôvabná slovenská herečka Lívia Bielovič. Hviezda populárneho seriálu Druhá šanca, ktorá na obrazovke stvárnila manželku lekára bez pamäte Jána Koleníka, stavila na letný imidž a dorazila v nežných belasých šatách s volánmi. Pri pohľade na Bielovičovú však možno nejednému z vás udrie do očí podobnosť s krásnymi hrdinkami samotného filmu. Plavovláska s kučerami a slovanským pôvabom by si pokojne mohla nabudúce jednu z hrdiniek zahrať. Teda, ak by si trúfla na odvážne scény.

druhá šanca-koláž Čítajte viac Je nádherná, ale Koleník na ňu celkom zabudol! V Druhej šanci to ženské hrdinky nemajú ľahké

V hlavnej úlohe snímky sa objavila herečka Paulina Galazka, pričom o réžiu sa postarala poľská režisérka Maria Sadowska. Tá má na konte aj prekvapivý erotický hit 365, ktorý síce kritika zvozila pod čiernu zem, ale zaradil sa medzi najúspešnejšie filmy na platforme Netflix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Drobová #Lívia Bielovič #Jasmina Alagič Vrbovská #Dievčatá z Dubaja

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...