Sophie Marceau ako absolútne prirodzená kráska! Takto zavítala na festival v Locarne

Žiadna veľkolepá róba či pompézny príchod - francúzska filmová legenda Sophie Marceau dorazila na filmový festival vo švajčiarskom Locarne predstaviť nový film a bodovala svojou prirodzenosťou.

11.08.2022 00:00
Sophie Marceau Foto: ,
Herečka Sophie Marceau predstavila vo Švajčiarsku film Une Femme de norte Temps.
debata

Päťdesiapäťročná herečka, ktorej kariéru odštartovala pred štyrmi dekádami snímka Večierok, sa objavila na filmovom festivale v Locarne v jednoduchých letných šatách s florálnou potlačou, len veľmi jemným mejkapom a typickým úsmevom. Aj napriek tomu bola jej prítomnosť neprehliadnuteľná – šarm tejto nestarnúcej dámy je totiž povestný a kúsok z neho dávkovala aj novinárom a fotografom, keď pózovala na oficiálne zábery k novému filmu Une femme de notre temps (Žena našich čias).

Sophie Marceau Čítajte viac Bez konkurencie! Sophie Marceau predviedla figúru študentky, v novom filme aj úplne nahú

Marceauovú sprevádzali aj filmoví kolegovia – bola to však práve ona, kto pútal najviac pozornosti. A domáci sa mohli tešiť z jej nadšenia nielen pre festival, ale aj malebný švajčiarsky región. Pre švajčiarsku verziu časopisu Blick uviedla Marceau, že ju nadchla krajina a mrzí je akurát, že môže zostať len dva dni. „Je to absolútny sen,“ komentovala okolie festivalového dejiska.

zväčšiť Sophie Marceau na filmovom festivale Locarno. Foto: SITA/AP, URS FLUEELER
Sophie Marceau Sophie Marceau na filmovom festivale Locarno.

Pre magazín herečka tiež hovorila o tom, ako vníma zmeny, ktoré nastali vo filmovom priemysle. „Zmenilo sa toho veľa a zároveň vlastne nič. Ale všetko musí byť rýchlejšie. Dnes sa film nakrúti za šesť týždňov, kedysi sme ho robili za dvanásť. Ale mne to nejakým spôsobom vyhovuje, vystihuje to moj vlastný naturel,“ citoval očarujúcu Marceau portál.

Anne Parillaud Čítajte viac Brutálna Nikita ako dáma po 60-ke vyzerá skvelo! Nalíčte sa podľa nej, úspech je zaručený

Francúzska herečka popri svojich filmoch a kráse púta pozornosť médií, najmä tých v rodnej krajine, aj milostným životom. Ten si však pomerne úzkostlivo stráži. Niekoľko rokov bola životnou partnerkou herca Christophera Lamberta, no posledné roky je po jej boku divadelný producent Richard Caillat. S ním vraj veľmi často cestuje do Marseille, kde má Caillat nádhernú vilu s výhľadom na more. Rodáčka z Paríža sa však ešte definitívne nerozhodla, či to bude miesto pre zvyšok jej života. V Paríži má predsa len väčšinu profesionálnych aktivít.

Sophie Marceau si zvolila červenú kreáciu s...
Herečka a členka poroty Rebecca Hall v kreácii...
+6Modelka Cara Delevingne a dizajnér Olivier...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #festival #súkromný život #Sophie Marceau

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...