Blond Venuša z hitu Eufória opäť magnetom pre objektívy! Sexy look však predviedli aj iné dámy

Síce len druhý ročník v poradí, no nabitý televíznymi hviezdami z tých najúspešnejších projektov súčasnosti - tak vyzeralo vyhlásenie cien televíznych kritikov v Hollywoode, ktoré sa konalo počas uplynulého víkendu.

15.08.2022 07:08
2022 HCA TV Awards - Night One Foto: ,
Herečka Sydney Sweeney v kreácii Mugler.
debata

Na galavečer v priestoroch hotela Beverly Hilton dorazili mnohé známe tváre, pozornosť si vyslúžilo mnoho z nich – niektoré však predsa len o kúsoček väčšiu. Zásluhu na tom mal príťažlivý styling, ale aj úroveň medzinárodnej pozornosti a popularity.

659760170 Čítajte viac Je nádherná, ale do očí sa jej pozerá ťažko! Hviezda Eufórie v uliciach predvádza ukážkový dekolt

V tomto smere celkom jasne „vyhráva“ herečka Sydney Sweeney, ktorej kariéra stúpa naozaj raketovým tempom. Po účinkovanie v dvoch sériách projektu Eufória z produkcie HBO a tiež roly v seriáli Biely lotus je táto mladá dáma považovaná za jeden z najväčších talentov svojej generácie. Ak si k tomu prirátate aj jej vzhľad, ktorý definuje bábikovský pôvab a sexepíl a ĺa Brigitte Bardot zo 60-tych rokov, je celkom jasné, že Sydney je pravidelne magnetom pre objektívy médií z celého sveta.

Herečka Mandy Moore v šatách Rodarte.
Herec Milo Ventimiglia na druhom ročníku cien...
+11Herečka Rhea Seehorn.

Na sobotňajšej akcii sa herečka objavila v archívnom modeli šiat z dielne značky Mugler, ktoré iba nechali vyniknúť prirodzené pôvaby jej figúry. Pozornosť potom pútala aj po boku svojej seriálovej kolegyne a „mamy“ z hitu Biely lotus – herečky Connie Brittonovej.

Herečka Mandy Moore v šatách Rodarte. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Mandy Moore Herečka Mandy Moore v šatách Rodarte.

Medzi hosťami galavečera sa objavili aj hviezdy seriálových hitov Better Call Saul či This is Us. Z druhého menovaného to bola najmä Mandy Moore, ktorej voľba dramatickejších tmavých šiat Rodarte upútala fanúšikov módy a stylingu hollywoodskych hviezd. Jej seriálový kolega Justin Hartley potom zase hrdo pózoval po boku sexy manželky Sofie Pernasovej, ktorá poňala večerný styling provokatívne. V bielych šatách s výrazným oblým rozparkom.

Na podujatí nechýbali ani mená ako Milo Ventimiglia (This is Us) či Melanie Lynskey (Candy) alebo Rhea Seehorn (Better Call Saul) či Sarah Paulson (American Crime Story). Viac seriálových tvárí a módnych pôvabov už si pozrite v našej galérii.

VIDEO: Najdrahšie svadobné šaty na svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Mandy Moore #Milo Ventimiglia #televízne ceny #Connie Britton #Sydney Sweeney #mall.tv

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....