Ženská verzia Hulka či skôr Fiona zo Shreka? Rozhodnite sami, na premiére však herečka Maslany ukázala TOP formu

Jedným z očakávaných projektov letnej ponuky streamovacej platformy Disney + je aj komediálno-akčný seriál She-Hulk. V pondelok večer sa dočkal slávnostnej premiéry v Los Angeles.

16.08.2022 11:25
Tatiana Maslany a jej kolega Mark Ruffalo Foto: ,
Herečka Tatiana Maslany a jej kolega Mark Ruffalo spoločne na seriálovej premiére She-Hulk: Attorney at Law.
debata

Ďalšia novinka z marvelovského univerza sa tentoraz sústreďuje na sesternicu komiksového hrdinu Bruca Bannera, ktorého zasvätení komiksoví fanúšikovia poznajú veľmi dobre ako zeleného superhrdinu Hulka. Jennifer Waltersovej sa kompletne zmení život, keď dostane prvú krvnú transfúziu od svojho „podivného“ bratranca. Získava superhrdinské schopnosti a musí sa vyrovnať s množstvom situácií nielen v novom, ale najmä v tom „starom“ živote.

Moderátorka Jameela Jamil na premiére seriálu...
Herečka Kat Coiro.
+6Herečka Tatiana Maslany a jej kolega Mark...

Hlavnú rolu tvorcovia zverili kanadskej herečke Tatiane Maslany, ktorú televízni fanúšikovia môžu poznať z projektov ako Orphan Black či Parks & Recreation. Prvé ukážky z nového projektu a trailer vyvolali medzi fanúšikmi a televíznymi divákmi rozpačité reakcie – mnohí totiž narážali najmä na úroveň trikov a masiek, ktoré zvyknú byť v prípade projektov pod hlavičkou Marvel bezchybné. Výnimka však môže potvrdzovať pravidlo. Aj preto sa asi Maslany vo svojom „zelenom prestrojení“ dočkala aj prívlastkov ako Fiona zo Shreka.

she-hulk, Čítajte viac Marvel nedá pokoj ani v lete! Rúti sa ďalší superhrdinský seriál, bude to komédia

Ako to naozaj bude, ukáže, samozrejme, až samotný seriál, ktorý štartuje na obrazovkách disneyovskej platformy už o pár dní. Na samotnej premiére bola Maslany neprehliadnuteľná aj vďaka svojej podobe – a treba zdôrazniť, že zelenej farbe sa vyhla. Namiesto toho stavila na kombináciu bandážového topu a sukne z dielne značky Rosetta Getty a predviedla tak ukážkovú fyzickú formu. Tú si, konieckoncov, musela vylepšiť aj kvôli nakrúcaniu osemdielneho seriálu, v ktorom nebude chýbať ani Mark Ruffalo – teda samotný Hulk.

zväčšiť Moderátorka Jameela Jamil na premiére seriálu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Jameela Jamil Moderátorka Jameela Jamil na premiére seriálu She-Hulk: Attorney at Law, ktorá sa konala v Los Angeles.

Na slávnostnej premiére sa okrem ústrednej dvojice objavili aj ďalšie tváre projektu. Pozornosť však na seba strhla napríklad aj moderátorka a herečka Jameela Jamil, ktorej úprava, líčenie či výber šiat vyčnieval nad ostatnými. Viac si pozrite už v našej galérii. Trailer na novinku nájdete nižšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Mark Ruffalo #Disney+ #seriál She-Hulk #Tatiana Maslany #Shrek

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...