Jeff Bezos ako hviezda červeného koberca! Či skôr jeho 52-ročná partnerka s telom mladice

Premiéra série Pán prsteňov: Prstene moci, ktorá sa konala v Kalifornii, prilákala aj zakladateľa internetového obchodu Amazon.

17.08.2022 00:00
LA Premiere of "The Lord of the Rings: The... Foto: ,
Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez na premiére série Pán prsteňov: Prstene moci v Culver City.
debata (2)

Začiatkom augusta sa zakladateľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos s partnerkou, moderátorkou Lauren Sanchezovou, ešte prechádzal ulicami Londýna. Aktuálne je dvojica späť v USA a užíva si okamihy na červených kobercoch.

bezos Čítajte viac Milenka Jeffa Bezosa počas prechádzky Londýnom! Zaujmú nielen mini šaty, ale aj šperky za tisíce

Dvojica si nenechala ujsť premiéru očakávanej série Pán prsteňov: Prstene moci, pod ktorú je podpísaná spoločnosť Amazon Prime Video.

Video
Zdroj: Profimedia

Pred objektívmi počas premiéry v kalifornskom Culver City mal 58-ročný Bezos sivý oblek, zatiaľ, čo jeho 52-ročná partnerka Lauren Sanchez stavila na bielu róbu v elegantnom gréckom štýle – išlo o róbu na jedno rameno, ktorá jej tesne obopínala zvodné krivky. Rozpustené čierne vlasy jej vo veľkých vlnách padali na ramená, zápästie jej zdobili zlaté náramky.

Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka...
Sara Zwangobani na premiére série Pán prsteňov:...
+10Sophia Nomvete na premiére série Pán prsteňov:...

Okrem spomínanej dvojice sa po červenom koberci prešli aj herečky zo seriálu ako Cynthia Addai-Robinson, Markella Kavenagh či nežná kráska Ema Horvath, ktorá očarila v jemnej róbe z dielne Monique Lhuillier.

Očakávaná séria sa k divákom dostane na jeseň, už teraz si ale môžu fanúšikovia pozrieť niekoľko trailerov.

Zakladateľ a generálny riaditeľ internetového obchodu Amazon Jeff Bezos, ktorý bol v roku 2019 najbohatším človekom na svete, v roku 2019 ohlásil rozchod s jeho dlhoročnou manželkou MacKenzie. V tom čase sa na svetlo sveta dostala aj jeho horúca komunikácia s s moderátorkou Lauren Sanchezovou, jeho milenkou. Z tej sa veľmi rýchlo stala oficiálna partnerka, ktorá stojí po boku boháča dodnes.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jeff Bezos

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...