Namiesto Bonda si vybral beštiu! Idris Elba má nový film a oddanú podporu krásnej ženy aj dcéry

Jeho meno sa skloňovalo azda vôbec najčastejšie v súvislosti s rolou agenta Jej veličenstva Jamesa Bonda. Najnovšie zdroje však potvrdili, že Elba si slávneho špióna nezahrá. Ani to vraj nechce.

17.08.2022 10:00
Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elbana Foto: ,
Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre Elbana svetovej premiére novinky Beast.
debata

Štyridsaťdeväťročný britský herec sa podľa viacerých zdrojov rozhodol vo svojej kariére vybrať komplikovanejšou cestou a zároveň sa nechcel zviazať s takou slávnou postavou, ako je práve James Bond. „Nechce ho hrať. Chce vytvoriť niečo vlastné,“ citoval jeden zo zdrojov britský denník The Sun.

Herec Idris Elba a jeho manželka Sabrina Dhowre...
Herec Idris Elba stvárnil hlavnú rolu vo filme...
+2Herec Idris Elba a jeho dcéra Isan Elba na...

Samotný herec už viackrát komentoval posadnutosť médií, ale aj fanúšikov jeho obsadením do role agenta 007. „Mám pocit, že som asi najznámejší bondovský herec na svete a to som si ani nezahral tú úlohu,“ uviedol kedysi Elba pre Express.co.uk. „Ale už mám toho dosť. Nechce sa mi o tom viac hovoriť. Nie, nebudem hrať Jamesa Bonda,“ vyhlásil tiež vtedy. To však neznamená, že by sa aj dnes ešte niektoré médiá k možnosti, že sa stane presný opak, nevracali.

zväčšiť Herec Idris Elba a jeho dcéra Isan Elba na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
World Premiere of "Beast" Herec Idris Elba a jeho dcéra Isan Elba na premiére snímky Beast.

Každopádne, Idris Elba má na konte celkom nový film, ktorý sa do kín dostal v uplynulých dňoch. Snímka pod názvom Beast (Beštia) v réžii islandského režiséra Baltasara Kormákura zachytáva snahu hlavného hrdinu – lekára a biológa Nata Danielsa, ktorý sa so svojou rodinou snaží uniknúť rozzúrenému a krvilačnému levovi v divočine juhoafrickej krajiny.

2022 Comic-Con Gallery Čítajte viac Ako stretnutie so starším JA? Takto možno bude sexidol z Wonder Woman vyzerať o 40 rokov...

Na nedávnej premiére sa Elba objavil v takmer výlučne ženskej spoločnosti. Okrem jeho filmových dcér, ktoré stvárnili herečky Leah Jeffries a Iyana Halley, však na červenom koberci nechýbala ani skutočná hercova dcéra Isan – dvadsiatnička, ktorá sa po otcovom boku predvádzala v kreácii Miu Miu. Ešte väčšiu pozornosť však budila jej nevlastná mama – hercova manželka Sabrina Dhowrie Elba v sexy čiernych šatách. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #film #Idris Elba #James Bond #Beštia

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...