Jeho starý otec napísal Pána prsteňov! Tolkienov vnuk vyrazil na premiéru, vzal aj 'najmladšiu' krv

Už o niekoľko týždňov sa dočkajú všetci fanúšikovia slávnej série Pán prsteňov. Seriálový počin mal nedávno slávnostnú premiéru a popri hereckých hviezdach aj vzácnych hostí. Mnoho fanúšikov netajilo nadšenie.

18.08.2022 11:00
LA Premiere of "The Lord of the Rings: The... Foto: ,
Spisovateľ Simon Tolkien, vnuk slávneho autora J.R.R. Tolkiena na slávnostnej premiére so svojou dcérou Annou Tolkienovou.
debata

Na gala uvedenie novinky Pán prsteňov: Prstene moci, ktorá sa na obrazovky Amazon Prime dostane 2. septembra, dorazili aj priami potomkovania autora jednej z najslávnejších ság v histórii fantasy literatúry. Áno, tušíte správne, reč je o rodine Tolkienovcov.

pán prsteňov, Čítajte viac Dychvyrážajúce zábery! Toto bude naozaj najväčšia seriálová udalosť jesene

Simon Tolkien je vnukom spisovateľa J.R.R. Tolkiena, ktorého dielo Pán prsteňov či Hobit aj po mnohých dekádach budí nadšenie, obdiv a tvorí celé fankluby nových a nových fanúšikov po celom svete. Tolkien pritom na premietanie filmu v Los Angeles nedorazil sám – rovnakú pozornosť pútala medzi hosťami akcie aj jeho dcéra a pravnučka slávneho spisovateľa Anna Tolkien – najmladšia členka širokého rodostromu rodiny Tolkienovcov.

Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka...
Sara Zwangobani na premiére série Pán prsteňov:...
+10Sophia Nomvete na premiére série Pán prsteňov:...

Rodinné duo si zjavne pondelňajší večer, na ktorom nechýbal ani majiteľ spoločnosti Amazon Jeff Bezos či herecké hviezdy z nového seriálu, užívalo. Ich prítomnosť však nesúvisela len s tým, že sa dej týka a vracia k príbehu ságy Pán prsteňov (respektíve jej predchádza). Simon Tolkien, ktorý je sám spisovateľom, sa podieľal priamo na scenári a zástupcovia tvorivého tímu už dávnejšie komunikovali nadšenie zo spolupráce s priamym potomkom J.R.R. Tolkiena.

LA Premiere of "The Lord of the Rings: The Rings of Power" Čítajte viac Jeff Bezos ako hviezda červeného koberca! Či skôr jeho 52-ročná partnerka s telom mladice

„Keď sme sa prvýkrát stretli so Simonom Tolkienom, museli sme sa uštipnúť do ruky – odrazu sme sedeli oproti vnukovi samotného J.R.R. Tolkiena,“ uviedol pre portál Entertainement Weekly Patrick McKay, autor scenára a nového projektu. "A to bol len začiatok toho, čo sa ukázalo ako mimoriadne obohacujúci dialóg. Jeho postrehy, pozornosť k detailu a vášeň pre postavy a celkovú architektúru Prsteňov moci pretkávajú stránky nášho príbehu. Spolupráca so Simonom bola zážitkom na celý život,“ komentoval McKay so svojím kolegom JD Payneom.

Video

VIDEO: Jeff Bezos a Lauren Sanchez na premiére novinky Pán prsteňov: Prstene moci

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #J.R.R. Tolkien #Pán prsteňov: Prstene moci #Simon Tolkien

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...