Koller aj Škrtel si pustili kamery do súkromia! Čo odhalia ich príbehy? Ten Kollerov už láka do kín, Škrtelov príde

Najmä futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť (a vybrať) v týchto dňoch do kina. Čaká na nich nový dokumentárny film venovaný futbalistovi Janovi Kollerovi. V Bratislave si premiéru prišli pozrieť mnohé známe (nielen) športové mená.

19.08.2022 11:30
Martin Škrtel s manželkou Barborou Foto:
Futbalista Martin Škrtel s manželkou Barborou a synom na filmovej premiére.
debata

Na premietanie novinky z pera režiséra Petra Větrovského dorazil napríklad raper Rytmus, futbalista Ján Ďurica, tréner Vladimír Weiss, ale tiež napríklad zápasník Attila Végh. Jeho prítomnosť asi nebola náhodná – práve o ňom už totiž v minulosti režisér Větrovský nakrúcal snímku, ktorá sa tešila úspechu v kinách na Slovensku aj v Česku.

708605666 Čítajte viac Messi a Ronaldo? Pri Figovi sú to mladé uchá, plážovou formou sa pri nich nedá zahanbiť

Príbeh Jana Kollera je podľa tvorcov pomerne hlbokou sondou do súkromia a života známeho futbalistu. „Zvykol som si svoje súkromie strážiť, kamery som si veľmi do života nepúšťal, musel som si zvyknúť na to, že celý štáb nakrúca u mňa doma, chvíľku to trvalo,“ priznal na tlačovej konferencii pred premiérou filmu Koller.

Futbalisti Jan Koller (vľavo) a Martin Škrtel.
Futbalista Martin Škrtel s manželkou Barborou a...
+10Dokumentárny film Jan Koller, ktorý rozpráva o...

„Je to príbeh, ktorý môže inšpirovať každého chlapca, ktorý dnes hrá futbal na dedine, príbeh o tom, že rozprávky sa niekedy naozaj stávajú skutočnosťou a nikdy nesmie chýbať motivácia ísť ďalej,“ zhodli sa tvorcovia filmovej novinky. O českom kanonierovi pritom v dokumente rozprávajú jeho futbaloví kolegovia, ale aj kamaráti a rodina.

Lionel Leo Messi a jeho polovička Antonella Roccuzzo Čítajte viac Messi na jachte predvádza telo gréckeho poloboha, ale keď sa zjaví jeho Antonella! Sánky padnú dolu...

Na slávnostnej premiére sa objavil po Kollerovom boku aj slovenský futbalista Martin Škrtel. A nie náhodou. Práve o ňom totiž vzniká najnovší film, ktorý tvorí ako režisér a producent opäť Větrovský. Hoci príde do kín až budúci rok, prví diváci mohli vidieť teaser k filmu.

Na podujatí nechýbali ani Škrtelovi najbližší – manželka Barbora a syn Matteo. K ponuke na nakrútenie filmu údajne Škrtel pristupoval opatrne, režisérov prístup si ho však získal. „Nikdy som nebol ten, kto by sa rád pretŕčal. Mal som predtým jednu ponuku na film, vtedy to bolo narýchlo. Keď prišiel s ponukou Petr, vysvetlili sme si, čo od toho čakať,“ uviedol bývalý slovenský reprezentant.

zväčšiť Futbalista Jan Koller priviedol na premiéru... Foto: Continental Film
Jan Koller Futbalista Jan Koller priviedol na premiéru dokumentu o jeho kariére a živote celú rodinu.

Film o českom futbalovom útočníkovi a reprezentantovi Janovi Kollerovi, vstúpi do slovenských kín vo štvrtok 18. augusta. Práce na dokumente o Škrtelovi budú pokračovať v najbližších mesiacoch. „Pôjdeme natáčať do Liverpoolu a Turecka, do konca roka by sme chceli mať všetky zahraničné destinácie, potom budeme strihať,“ avizuje režisér Větrovský. Snímka nazvaná jednoducho Martin Škrtel príde do kín v roku 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #film #Martin Škrtel #Barbora Škrtelová #Ján Koller #Petr Větrovský

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...