Kráľovná siedmich kráľovstiev a k tomu... módna ikona! Herečka Cooke na premiére uchvátila v krvavom zamate

Na televíznych divákov sa v týchto dňoch chystajú hneď dva projekty z fantasy sveta, ktoré budú obrovským lákadlom. Jedným z nich je aj seriál House of Dragon (Rod draka), ktorý zobrazuje udalosti pred dejom celosvetového fenoménu Hra o tróny.

22.08.2022 00:00
Olivia Cooke Foto: ,
Herečka Olivia Cooke v kreácii John Galliano.
debata

Na slávnostnej premiére v Londýne, ktorá sa konala pred pár dňami, sa ústrední hrdinovia nového televízneho projektu stretli s obrovským záujmom médií aj fanúšikov. Pozornosť na seba pritiahol napríklad herec Matt Smith, známy napríklad zo seriálu Koruna, kde stvárnil princa Philipa, manžela britskej kráľovnej Alžbety II., ale tiež herečka Milly Alcock či jej kolega Paddy Considine.

Zľava: Herečky Eve Best, Emily Carey, Olivia...
Herec Matt Smith a jeho mama Lynne Smith na...
+5Herečka Olivia Cooke v kreácii John Galliano.

O vizuálne azda ten najpríťažlivejší moment premiérového večera sa však postarala herečka Olivia Cooke, ktorú diváci môžu poznať napríklad z filmu Ready Player One alebo seriálu Bates Motel. Dvadsaťosemročná Cooke, ktorá pochádza z Anglicka, sa pred objektívy postavila v zamatovej kreácii od Johna Galliana. Krvavočervený vintage model ocenili aj mnohé módne portály a magazíny, zábery Cookeovej sa objavili na stránkach Vogue či Elle s odkazom na výnimočný módny triumf.

zväčšiť Zľava: Herečky Eve Best, Emily Carey, Olivia... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Eve Best, Emily Carey, Olivia Cooke, Emma D'Arcy a Milly Alcock Zľava: Herečky Eve Best, Emily Carey, Olivia Cooke, Emma D'Arcy a Milly Alcock pózujú na slávnostnej premiére novinky House of Dragon.

Možno ako vtipná zhoda náhod v tomto prípade znie, že Olivia v novom seriáli stvárnila Alicent Hightower – kráľovnú siedmich kráľovstiev. „Nie je kráľovnou len v seriáli, ale aj na červenom koberci,“ zneli mnohé komentáre. Mladučká herečka si podľa mnohých fanúšikov vykročila po ceste k celosvetovej sláve. Či sa jej to práve s projektom House of Dragon (Rod draka), ukážu už najbližšie týždne.

LA Premiere of "The Lord of the Rings: The Rings of Power" Čítajte viac Jeff Bezos ako hviezda červeného koberca! Či skôr jeho 52-ročná partnerka s telom mladice

Popri Rode draka, ktorý má nalákať najmä fanúšikov úspešnej Hry o tróny, vstupuje do súboja o televízneho diváka aj streamovacia platforma Amazon Prime. Tá len nedávno slávnostne odpremiérovala novinku Pán prsteňov: Prstene moci. Na seriáli, ktorý sa rovnako venuje udalostiam pred známym príbehom zo ságy Pán prsteňov, spolupracoval dokonca vnuk tvorcu knižnej ságy J.R.R. Tolkiena – Simon Tolkien. Viac z premiéry si pozrite tu.

Prvú epizódu však diváci uvidia až v septembri, v prípade Rodu draka sa prvá epizóda na obrazovkách televízneho kanála HBO Max objavila v nedeľu 21. augusta.

Zakladateĺ Amazonu Jeff Bezos a jeho partnerka...
Sara Zwangobani na premiére série Pán prsteňov:...
+10Sophia Nomvete na premiére série Pán prsteňov:...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #seriál #štýl #Olivia Cooke #John Galliano #Rod draka

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...