Taký ošiaľ zažije málokde! Pitt si užil Kóreu a opäť nadchol módou - páni, berte si príklad

Už niekoľko týždňov láka do slovenských aj amerických kín na svoj nový film. Teraz ho Brad Pitt predstavil aj v juhokórejskom Soule, kde bola premiéra plánovaná až na koniec augusta.

21.08.2022 07:13
Brad Pitt Foto: ,
Herec Brad Pitt na premietaní svojho nového filmu Bullet Train v juhokórejskom Soule.
debata (2)

Americký herec navštívil metropolu Južnej Kórey osobne a opäť sa to nezaobišlo bez patričnej pozornosti – lepšie povedané hotového ošiaľu. O fanúšikoch v ázijských krajinách je roky známe, že sú hviezdnym idolom priam oddané a pri návštevách celebrít v Japonsku, Číne či Južnej Kórei sa zvyčajne konajú skutočne veľkolepé prezentácie. Inak to nebolo ani v prípade akčnej novinky Bullet Train, ktorú okrem Pitta prišiel uviesť aj jeho mladší kolega – herec Aaron Taylor-Johnson.

Herec Brad Pitt na premietaní svojho nového...
Hereckí kolegovia Brad Pitt (vpravo) a Aaron...
+5Herec Brad Pitt na slávnostnej premiére svojho...

Dvojica (minimálne podľa fotografií) pôsobila ako kamaráti, ktorí si naozaj s nadšením užívajú záujem, aký si pre nich pripavili médiá aj fanúšikovia v Soule. Pitt sa s nadšením usmieval a následne si dokonca prišiel s pár fanúšikmi zapózovať čo rozdať pár podpisov. V tom momente však už mal na tvári ochranné rúško, zjavne zo strachu pred nákazou, keďže počet návštevníkov na premietaní Bullet Train bol naozaj vysoký.

zväčšiť Herci Brad Pitt (vľavo) a Aaron Taylor-Johnson... Foto: SITA/AP, Lee Jin-man
Brad Pitt (vpravo) a Aaron Taylor-Johnson Herci Brad Pitt (vľavo) a Aaron Taylor-Johnson pózuje fotografke v Soule.

Herec, v súvislosti so súkromím ktorého nedávno priniesli americké médiá dobré správy týkajúce sa jeho detí a boja o ne s exmanželkou Angelinou Jolieovou, zaujal ešte inak. Áno, tušíte správne, na módnom poli. To sa Pittovi darí počas promo-turné k filmu Davida Leitcha so železnou pravidelnosťou.

Italy Rome Film Fest Eternals Red Carpet Čítajte viac Zásadné rozhodnutie Shiloh Jolie-Pitt! Jej slávny otec sa konečne dočkal

Päťdesiatosem­ročného herca s nadšením komentovali módni odborníci, keď si v Berlíne obliekol na premiéru pánsku sukňu, ale tiež, keď vyrazil na londýnsky červený koberec vo výraznej zelenej farbe voľného ľanového obleku. Tentoraz sa ku slovu dostala ružová aj denim.

Pitt, ktorý v minulosti pracoval ako tvár niekoľkých značiek pánskej módy, si podľa odborníkov vyslovene užíva styling k premiéram nového filmu a zároveň redefinuje podobu pánskej módy v masovom meradle. Mnoho módnych portálov a magazínov odporúčalo mužom, aby sa inšpirovali práve šatníkom hollywoodskeho her­ca.

Kto sa už inšpiroval, ruku hore! A pozrite si s nami aj jeho doterajšie podoby za uplynulé týždne – v galérii nižšie.

Herec Brad Pitt predstavil v Paríži film Bullet...
Herec Brad Pitt prichádza na premiéru filmu...
+9Herec Brad Pitt na premiére novinky Bullet...
Video
VIDEO: So štylistom Alexandrom Lindovom sme sa zhovárali o štýle Slovákov, vnímaní vkusu, ale aj o módnych prešľapoch či naopak prirodzenom talente našinca pre módu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Brad Pitt #film #móda #Soul #štýl #Bullet Train

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...