Brad Pitt v sukni, Jason Momoa s kabelkou! Podoba Aquamana budí pozornosť, tu je (možný) dôvod...

Niekoľko očarujúcich herečiek sa objavilo na premiére tretej sezóny seriálu See z produkcie Apple TV+, ale hlavná hviezda bola od začiatku jasná. Fotografov a novinárov najviac očaril herec Jason Momoa. A niektorých aj prekvapil.

25.08.2022 11:30
Jason Momoa Foto: ,
Herec Jason Momoa s humorom pózuje na slávnostnej premiére tretej sezóny seriálu See. S dámskou kabelkou a v šľapkách.
debata

Známy predstaviteľ Aquamana z univerza DC Comics sa na slávnostnej premiére objavil s prekvapivým doplnkom. Objektívy aj kamery zachytili herca v tmavom elegantnom obleku, ku ktorému mal oblečené tričko, na nohách nazúvacie mokasíny s voľnou pätou a v rukách dámsku kabelku. Hoci niektoré médiá uviedli, že Momoa sa galantne snažil pomôcť jednej z kolegýň a podržal jej módny doplnok, ďalšie zábery ukazujú, že s malou listovou kabelkou v ružovej farbe a s trblietavou sponou prišiel sám na premiéru a celý čas ju držal v ruke s retiazkovým remienkom omotaným okolo zápästia.

Herečka Hera Hilmar prišla na premiéru See v...
Herečka Trieste Kelly Dunn.
+6Herečka a modelka Damaris Lewis.

V pánskej móde sa posledné roky stále viac a viac hovorí o fluidnosti a unisexových prvkoch. Vziať si so sebou podobný „dámsky“ doplnok však ešte stále dokáže vyvolať rozruch. Možno väčší, ako keď sa pred časom na premiére v Berlíne objavil iný americký herec – Brad Pitt – v pánskej sukni.

zväčšiť Herec Jason Momoa a jeho seriálová kolegyňa... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jason Momoa a jeho seriálová kolegyňa Hera Hilmar Herec Jason Momoa a jeho seriálová kolegyňa Hera Hilmar na premiére tretej sezóny seriálu See.

Dôvodov, prečo sa Momoa rozhodol práve pre dámsku kabelku, však môže byť niekoľko. Jeden – možno jednoducho má chuť experimentovať a trochu provokovať v tradičnej pánskej móde, na čom nie je vôbec nič zlé. Druhý, a podľa viacerých filmových fanúšikov a novinárov aj pravdepodobnejší – herec sa už vžíva do svojej najnovšej úlohy, ktorú má stvárniť v desiatom filme zo série Rýchlo a zbesilo.

Germany Bullet Train Premiere Čítajte viac Sukňa a svalnaté potetované lýtka! Uhádnete, ktorý herec si trúfol takto vyraziť na premiéru? Predsa Brad!

„Toto je najlepšie obdobie môjho života. Konečne budem zlým chlapcom, už nejaký čas som bol len za dobrého,“ uviedol práve na premiére novej série See v rozhovore pre Vanity Fair rodák z Havaja. Hlavný zloduch, ktorý sa postaví voči partii vedenej Vinom Dieselom, bude vraj pre mnohých prekvapivý. „Je veľmi sadistický a androgýnny (bezpohlavný) a je tak trochu ako páv, skrátka sa rád predvádza,“ dodal Momoa v rozhovore. Kabelka a množstvo bižutérie z premiéry See by teda tiež mohli naznačovať, že sa herec už zžíva s úlohou a užíva si to aj priamo pred objektívmi.

Kým však do kín dorazí nový film Rýchlo a zbesilo, fanúšikovia sa dočkajú nového Aquamana. Ten by mal prísť do kín budúci rok na jar s titulom Aquaman a stratené kráľovstvo.

Video

VIDEO: Jason Momoa na premiére zaujal netradičným doplnkom.

Ďalšie videá z premiéry nájdete v odkaze nižšie

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa moon light (@rasharasha8066)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kabelka #Rýchlo a zbesilo #Jason Momoa #Aquaman #pánska móda #rozruch #See

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...