Krásna Bielovič, Vinczeovci či trblietavá Šebová na žúre - štýl na jednotku! A pozor, keď uvidíte Viki Rákovú...

Doslova vo švíkoch praskali vo štvrtok večer priestory Jurkovičovej teplárne v Bratislave, kde sa konala tradičná letná televízna párty pod záštitou TV Markíza.

26.08.2022 14:36
Lívia Bielovič a Ján Koleník Foto:
Hviezdy seriálu Druhá šanca - Lívia Bielovič a Ján Koleník.
debata

Podujatie, ktoré sa v minulosti so železnou pravidelnosťou stávalo spojením dobrého letného večierka s možnosťou predstaviť najnovšie (či staronové) projekty, prilákalo aj tentoraz množstvo známych tvárí. Na miniatúrnom červenom koberci a pred profesionálne nasvietenou fotostenou sa potom v priebehu štvrtkového večera vystriedali desiatky umelcov a televíznych hviezd a hviezdičiek, ktorých sa diváci určite v najbližších mesiacoch dočkajú aj na televíznej obrazovke.

Herečka Zuzana Šebová sa v jesennej televíznej...
Riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.
+41Moderátorka Kveta Horváthová (v strede) v...

Nebude medzi nimi chýbať ani dvojica Lívia Bielovič a Ján Koleník, ktorých už mnohí poznajú z Druhej šance. V tomto seriáli sa vrátia, pričom nežnejšiu polovičku dvojicu čaká aj účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome. Spoločne si seriáloví kolegovia zapózovali aj pred fotostenou, pričom práve Lívia zaujala vo výraznej zelenej farbe šortkového kostýmu, ktorý doplnila výraznou farebnou kabelkou aj sandálmi na klinovom podpätku so štrasovými detailmi.

zväčšiť Moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze Moderátorka Adela Vinczeová a jej manžel Viktor Vincze.

Móda bola vo všeobecnosti asi jednou z priorít celebritných (ale nielen týchto) účastníkov večera. Objektívy predsa cvakali ako divé a každý túžil dobre vyzerať. Manželia Adela a Viktor Vinczeovci stavili na svoj obľúbený ležérnejší štýl, ale možno práve preto im to aj pristalo. Bolo to totiž prirodzené a „ich“.

Katarína Jesenská Čítajte viac Vačková, Čobejová či Jesenská - známe slovenské 50-ničky žiarili na letnej párty: Pozor, sú prudko inšpirujúce!

Naopak, herečka a televízna porotkyňa Zuzana Šebová poňala štvrtkovú párty ako príležitosť trošku zažiariť. Teda, trošku dosť. V šortkovom trblietavom overale a sandálikoch so štrasovou aplikáciou ju nebolo možné prehliadnuť.

VIDEO: Televízne tváre na letnej párty TV Markíza
Video

Do výrazných farebných tónov červenej, oranžovej či cyklámenovej sa vystrojili dámy ako Jana Hospodárová, Simona Salátová či Zora Czoborová alebo Aisha. Absolútnou kráľovnou sa však v prípade výberu červených šiat stala herečka Viki Ráková. Jej párty podoba určite mnohým vyrazila dych, hrdinka sitkomu Susedia dlho nevyzerala tak zvodne – priam ako femme fatale. Hosťom na večierku tiež potom predviedla kúsok svojho speváckeho umenia.

zväčšiť Herečka Viki Ráková vyzerala vynikajúco. Foto: TV Markíza
Viki Ráková Herečka Viki Ráková vyzerala vynikajúco.

Medzi hosťami nechýbali ani zástupcovia mladej generácie, tváre seriálu Pán profesor, ktoré v neskorších večerných hodinách doplnil aj Tomáš Maštalír. Akciu si nenechali ujsť ani tváre ako Kristína Kövesová, Zuzana Čimová, Daniela a Veronika Nízlové, Barbara Heribanová, Dominika Rošková či Lucia Mokráňová. Prišli aj herci Maroš Kramár, Vlado Kobielsky a jeho kolega z Oteckov Braňo Deák či modelka Sasha Gachulincová. Viac si pozrite v našej bohatej galérii, stojí za to.

zväčšiť Nové aj staršie tváre seriálu Pán profesor sa... Foto: TV Markíza
Pán profesor Nové aj staršie tváre seriálu Pán profesor sa vracajú k televíznym divákom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #párty #Ján Koleník #Viki Ráková #TV Markíza #Lívia Bielovič #Adela Vinczeová

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...