Nádherná Penelope Cruz očarila Benátky: Ako to robí?! Pozrite sa, veď ona si ubrala dobrých desať rokov

Benátky už poctilo prítomnosťou niekoľko hviezd filmového plátna a držiteliek Oscara. V nedeľu sa ku nim pridala aj španielska hviezda.

04.09.2022 20:34
Penelope Cruz Foto: ,
Herečka Penelope Cruz pózuje fotografom na filmovej premiére v Benátkach.
debata

Reč nie je o nikom inom ako o španielskej herečke Penelope Cruzovej, ktorá na 79. ročník filmového podujatia v meste na vode priniesla nový film pod názvom L'Immensità. Štyridsaťosemročná filmová diva dorazila do Benátok už popoludní, aby sa stretla s novinármi a fotografmi. Pri tejto príležitosti si obliekla pestré letné maxišaty s golierom okolo krku od značky Chanel.

zväčšiť Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Penelope Cruz Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute Couture na premiére v Benátkach.

O pár hodín neskôr sa však mama dvoch detí a manželka španielskeho kolegu Javiera Bardema predviedla v skutočne „hviezdnej“ podobe. Na červenom koberci to bola róba z čipky, v ktorej sa na čiernom podklade rozvíjal vzor pestrých ružových lístkov, ručne všívaných do základu. Aj v tomto prípade padla voľba na ateliér Chanel a jeho kolekciu haute couture. Cruz však nepútala pozornosť len módnou voľbou, ale aj svojím pôvabom. Pri pohľade na ňu by len málokto tipoval, že tejto dáme ťahá na päťdesiat. Herečka pôsobila sviežo a o dobrú dekádu, ba možno aj viac mladšie.

Modelka a herečka Irina Shayk v kreácii s...
Herečka Penelope Cruz pózuje fotografom na...
+15Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute...

Nedeľňajší červený koberec okrem Cruzovej patril aj slávnym tváram modelingu. Zastúpili ich dve ostrieľané veteránky z brandže – modelky Stella Maxwell a Irina Shayk. Dobré kamarátky, ktoré sa už v minulosti niekoľkokrát objavili spoločne na červenom koberci, sa tentoraz predstavili jedna po druhej. Obe však spájala voľba čiernej farby pre večernú toaletu – v prípade Shaykovej to bol aj odvážny detail odhaleného chrbáta – výstrih na ňom siahal nebezpečne hlboko.

zväčšiť Modelka a herečka Irina Shayk v kreácii s... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Irina Shayk Modelka a herečka Irina Shayk v kreácii s odhaleným chrbátom.

Program filmového festivalu čaká ešte niekoľko očakávaných noviniek, vďaka ktorým by sa v meste na vode mali objaviť aj ďalšie hviezdne tváre. Už najbližšie to budú hrdinovia novinky Don't worry darling, spevák a herec Harry Styles a herečka Florence Pugh. Budeme pri tom…

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #novinka #Benátky #Penelope Cruz #irina Shayk #Stella Maxwell

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...