Neboj sa, zlatko! Tento priehľadný model už šokovať nebude... krásna Florence Pugh v ňom však uchvátila Benátky!

Dlhé mesiace pred svojou premiérou pútal pozornosť médií, v pondelok večer sa slávnostnej premiéry dočkali diváci aj kritici na filmovom festivale v Benátkach. Novinka Don't Worry Darling (Neboj sa, zlatko) dorazila v pompéznom balení.

05.09.2022 22:09
Florence Pugh Foto: ,
Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na premiére filmu Don't Worry Darling. Oblečená v priehľadnej kreácii Valentino Haute Couture.
debata

Film režisérky a herečky Olivie Wildeovej prišli do mesta na vode podporiť všetky hlavné hviezdy, čo znamenalo, že zástup hviezd 79. ročníka filmového festivalu doplnili aj také mená ako Harry Styles, Chris Pine či Gemma Chan. Poludňajšie fotenie pri benátskom lide a následne fotostene však nestihla ústredná ženská hrdinka – herečka Florence Pugh. Vraj pre meškajúce lietadlo.

Herečka Gemma Chan v kreácii Louis Vuitton.
Herečka Florence Pugh pózuje fotografom na...
+17Sprava: Herečky Florence Pugh, Gemma Chan a...

Na červenom koberci však už hrdinka hitov ako Slnovrat či Čierna vdova nechýbala. A zaslúžene jej patrila tá najväčšia pozornosť. Drobná blondínka si totiž na seba obliekla kreáciu z dielne Valentino Haute Couture a bola naozaj očarujúca. Hoci model nebojácne odhaľoval čierne šortkové nohavičky s trblietavými detailmi, Pugh zároveň pôsobila ako víla. Záplava jemnučkého materiálu, ktorá sa okolo nej vlnila na červenom koberci, pôsobila priam rozprávkovo. Platilo to aj o sandálikoch zdobených perím.

zväčšiť Zľava: Herci Gemma Chan, Harry Styles, Sydney... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll Zľava: Herci Gemma Chan, Harry Styles, Sydney Chandler, režisérka Olivia Wilde a herci Chris Pine, Florence Pugh a Nick Kroll spoločne na premiére filmu Don't Worry Darling.

Mimochodom, bola to práve Florence Pugh, kto pred pár týždňami na prehliadke značky Valentino v centre Ríma na Španielskych schodoch patril medzi najobletovanejšie celebrity. Aj najodvážnejšie – vtedy si totiž Florence obliekla ostroružový model z priehľadnej látky a odhalila tak aj hruď bez podprsenky. Na reakcie, ktoré nasledovali a kritizovala nielen odhalené bradavky, ale aj herečkine proporcie, reagovala hviezda pomerne rázne a tvrdo.

Paris Fashion Dior Čítajte viac A to všetko pre dve roztomilé bradavky? Florence Pugh vrátila úder mužom, ktorí ju kritizovali za priehľadné šaty

V módnom súboji večera sa však nenechala zahanbiť ani Gemma Chan v zlatej kreácii Louis Vuitton či samotná Olivia Wilde v žltej róbe Gucci. Absolútnym magnetom pre objektívy sa potom stala víťazkou aj herečka Tessa Thompson, vo výraznom architekturálnom modeli Marc Jacobs, ktorý doplnila masívnymi topánkami na maxi-platforme.

Herec a spevák Harry Styles v kreácii Gucci na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Harry Styles Herec a spevák Harry Styles v kreácii Gucci na premiére novinky v Benátkach.

Späť však k filmu Don't Worry Darling a jeho ďalším hviezdam. Medzi nimi nechýba ani spevák Harry Styles, vďaka ktorému sa film teší pozornosti už od úplného začiatku. Práve pri jeho nakrúcaní sa mal podľa viacerých médií začať románik Stylesa s režisérkou a herečkou Wildeovou. Tá bola až do nakrúcania filmu zasnúbená s kolegom Jasonom Sudeikisom. Dvojica má spolu aj dve deti.

zväčšiť Zľava: Spevák a herec Harry Styles, herečka... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Harry Styles, herečka Gemma Chan, herec Chris Pine a herečka a režisérka Olivia Wilde Zľava: Spevák a herec Harry Styles, herečka Gemma Chan, herec Chris Pine a herečka a režisérka Olivia Wilde predstavili film Don't Worry Darling.

Okrem Stylesa pozornosť na seba strhla Olivia Wilde aj kontroverznou výpoveďou hercovi Shia LaBeoufovi. Práve jeho nahradil niekdajší líder formácie One Direction a režisérka sa nedávno nechala počuť, že herca vymenila, pretože sa držala svojej zásady „žiadni kreténi na pľaci“. LaBeouf však naznačil, že to mohlo byť práve kvôli tomu, aby do snímky dostala Stylesa, s ktorým sa už vtedy vraj stretávali.

Snímka Don't Worry Darling prináša mysterióznu drámu, ktorá sa odohráva v na pohľad idylickej komunite. Jej tajomstvá, ktoré objavuje manželka v podaní Florence Pughovej, sú však viac ako desivé. Kým sa film dostane do kín, môžete sa nechať nachutiť trailerom.

Chcete vidieť ďalšie fotogalérie z filmového festivalu? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Benátky #Olivia Wilde #Harry Styles #Tessa Thompson #Florence Pugh #Neboj sa zlatko

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...