Jan Žižka má za sebou pražskú premiéru! Bozkom pred objektívmi ohromil Šebrle, novú lásku predviedol vo veľkom štýle

Do českých kín vstúpil očakávaný veľkofilm Jan Žižka, ktorý sa pýši priam exkluzívnym hereckým obsadením.

06.09.2022 09:33
719869533 Foto:
Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj moderátora Romana Šebrleho s novou partnerkou Lenkou.
debata (5)

Fanúšikovia tohto žánru sa na plátne môžu tešiť na zahraničné hviezdy ako Ben Foster, Michael Caine, Til Schweiger, Sophie Lowe či Matthew Goode. Šancu však dostali aj domáci herci Karel Roden, Jan Budař, Ondřej Vetchý či Marek Vašut.

Pražská premiéra filmu Jan Žižka  - nechýbal...
Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj...
+16Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj...

Režisér snímky Petr Jákl sľubuje, že historický veľkofilm si užijú nielen muži, ale aj ženy. "Osobný príbeh Žižku a Kataríny predstaví love story trocha inak. Je tam veľmi silný príbeh silnej ženy zo stredoveku, ktorá má jasný názor,“ vysvetľuje a dodáva, že na novinku sa tak môžu tešiť aj ženy. "Nie je to film len o šarvátkach, politike a intrigánstve,“ hovorí Petr Jákl s tým, že okrem mnohých bitiek a drsného stredovekého prostredia sa diváčky dočkajú aj love story plnú osudovej príťažlivosti, ktorá zamieša kartami osudu.

zväčšiť Pražská premiéra filmu Jan Žižka  - nechýbal... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
719871446 Pražská premiéra filmu Jan Žižka - nechýbal režisér a producent filmu Petr Jákl s manželkou Romanou Jákl Vítovou.

Film má za sebou české uvedenie, svetovú premiéru, ktorá sa konala za prítomnosti mnohých hostí v Slovanskom dome. Po červenom koberci sa prešlo niekoľko tvárí, ktoré zažiarili aj na filmovom plátne.

zväčšiť Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
719872054 Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj moderátora Romana Šebrleho s novou partnerkou Lenkou.

Jednu z rolí si zahral niekdajší olympijský víťaz, dnes moderátor Roman Šebrle (47) a tak si, samozrejme, nenechal ujsť ani slávnostnú premiéru. Na tej ho oficiálne, po prvý raz, sprevádzala jeho nová partnerka Lenka. Krásna blondínka stojí po boku sympatického moderátora už pár mesiacov, „svetu“ ju však Šebrle ukázal na svojom Instagrame len pred pár dňami. Minulý rok sa mu rozpadlo vyše 20-ročné manželstvo, z ktorého pochádzajú dve ratolesti. Obľúbený moderátor tak po boku 4-násobnej mamičky Lenky začína novú životnú kapitolu.

Jan Žižka prilákal do kina aj herečku Kateřinu Brožovú, ktorá dorazila so svojou dcérou Kateřinou Tomanovou. 20-ročná blondínka sa na červený koberec obliekla do čiernej, rovnako, ako jej slávna mama a herečkine gény v sebe nezaprela. Obe dámy zdobia husté blond vlasy, ktoré si nechali počas slávnostného večera voľne padať na plecia.

zväčšiť Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
719872539 Pražská premiéra filmu Jan Žižka prilákala aj herečku Kateřinu Brožovú spolu s dcérou Kateřinou.

Samozrejme, nechýbal ani režisér a producent filmu, Petr Jákl a manželkou Romanou Jákl Vítovou, ktorá si v snímke aj zahrala. Červený koberec ozdobila aj modelka a moderátorka Iva Kubelková, ktorá prišla s manželom, Georgeom Jiráskom. V dobrej nálade si pred objektívmi zapózoval pomerne čerstvý, ale o to viac sledovaný párik českého šoubiznisu – Agáta Hanychová a Jaromír Soukup.

Film Jan Žižka, ktorý rozpráva príbeh jedného zo siedmich nikdy neporazených bojovníkov histórie, dorazí do slovenských kín už o pár dní, 8. septembra.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Šebrle #film Jan Žižka

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....