Tomu sa hovorí úsmev lásky! Schindlerová s novým priateľom v kine, Žižka zlákal aj Studenkovú s Kostkom

Zdá sa, že slávnostnú premiéru nového filmu v českej produkcii, no s poriadne hollywoodskou výpravou - novinku Jan Žižka - si užívali najmä zaľúbenci.

06.09.2022 15:08
Martina Schindlerová Foto:
Speváčka Martina Schindlerová prišla na slávnostnú premiéru s priateľom Marcelom.
debata (1)

V rovnaký večer, ten pondelňajší sa konala slávnostná premiéra novinky v réžii a produkcii bývalého kaskadéra Petra Jákla v Prahe aj v Bratislave. Na tej pražskej, nabitej medzinárodnými hviezdami aj množstvom zástupcov českého šoubiznisu, okamžite zaujal moderátor a bývalý olympionik Roman Šebrle, ktorý vzal do spoločnosti prvýkrát novú partnerku Lenku. Ani na bratislavskom premietaní však láska nechýbala.

719869533 Čítajte viac Jan Žižka má za sebou pražskú premiéru! Bozkom pred objektívmi ohromil Šebrle, novú lásku predviedol vo veľkom štýle

Speváčka Martina Schindlerová, ktorú si mnohí stále pamätajú najmä zo šou Superstar, sa objavila na premietaní filmu Ján Žižka v spoločnosti relatívne čerstvého partnera. Jeho meno je Marcel a dvojica už má svoj debut za sebou. Ten sa odohral priamo na sociálnej sieti, keď sa Schindlerová vybrala s potetovaným fešákom na dovolenku. Zábery z nej sa potom ocitli na sociálnej sieti.

Bývalá Miss Eva Verešová.
Bývalá Miss a podnikateľka Veronika Vágnerová...
+27Speváčka Martina Schindlerová prišla na...

Hoci párik sa zjavne stretáva už niekoľko mesiacov a v Bratislave ich videli už mnohí spolu, doteraz sa speváčkin partner viac menej vyhýbal objektívom fotografov a domácich médií. Nie však v pondelok večer. Zdá sa, že Žižka pôsobil priam „zázračne“. A zaľúbená dvojica s úsmevom pózovala v hľadisku, ale aj pred fotostenou.

zväčšiť Herečka Zdena Studenková a jej partner Braňo... Foto: BE WELL MEDIA
zdena Herečka Zdena Studenková a jej partner Braňo Kostka na slávnostnej bratislavskej premiére novinky Ján Žižka.

Na pondelňajšiu premiéru zamieril aj ďalší, omnoho dlhšie poznaný pár domáceho šoubiznisu. Reč je o herečke Zdene Studenkovej a jej partnerovi Braňovi Kostkovi, ktorí sú už na svetlá reflektorov a blesky fotoaparátov zvyknutí. A stále pôsobia, že si užívajú tento mediálny záujem, ale tiež spoločnosť jeden druhého.

Florence Pugh Čítajte viac Neboj sa, zlatko! Tento priehľadný model už šokovať nebude... krásna Florence Pugh v ňom však uchvátila Benátky!

A čo sa spomenutej pražskej premiéry týka – na tej sa objavilo párikov ešte omnoho viac. Stačí spomenúť režiséra a producenta Petra Jákla, ktorého sprevádzala jeho životná partnerka Romana Vítová. Prišla Iva Kubelková so svojím životným partnerom, ale tiež Agáta Hanychová, ktorá je čerstvo zamilovaná do podnikateľa Jaromíra Soukupa.

Premietanie novinky v hlavnej úlohe s Benom Fosterom si nenechal ujsť ani herec Luděk Sobota s manželkou či herec Martin Dejdar so svojou polovičkou. Viac (nielen párikov) si pozrite v našej bohatej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Zdena Studenková #zaľúbenci #Martina Schindlerová #Jan Žižka #Petr Jákl

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...