Vica Kerekes ako očarujúca diva v Benátkach! Zažiarila pri fotostene aj v uličkách slávneho mesta

Aj slovenská a česká kinematografia má zastúpenie na festivale v Benátkach. Jeho atmosféru si užila aj slovensko-maďarská herečka Vica Kerekes. Kráska vyrazila reprezentovať film Obyčajné zlyhania.

07.09.2022 15:50
Vica Kerekes Foto:
Herečka Vica Kerekes na filmovom festivale v Benátkach uviedla v rámci sekcie Giornate degli Autori nový film Bežné zlyhania.
debata (6)

Novinka v réžii rumunskej režisérky Cristiny Grosanovej vyvolala záujem už na filmovom festivale v Karlových Varoch, kde ju prezentovali ešte pred dokončením. Na benátskom festivale v rámci sekcie a platformy Giornate degli Autori sa dočkali hostia už snímky hotovej. A nielen toho, ale tiež pôvabných hviezd.

Martina Schindlerová Čítajte viac Tomu sa hovorí úsmev lásky! Schindlerová s novým priateľom v kine, Žižka zlákal aj Studenkovú s Kostkom

V českých, slovenských, ale aj maďarských končinách dobre známa ryšavka bola neprehliadnuteľná v čiernych šatách na ramienka a s výraznou tylovou sukňou. Vica Kerekes si zapózovala pri fotostene, ale ako ukazujú zábery z jej sociálnej siete, odskúšala si aj pózovačku pri morskom pobreží na skalách či prechádzku romantickými Benátkami s kolegami. Výlet do mesta na vode si teda zjavne delegácia novej sci-fi drámy, ktorá vznikla v koprodukcii štyroch krajín (Česko, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko), užila.

zväčšiť Herečka Vica Kerekes (v strede) s herečkami... Foto: © Associazione Culturale Giornate degli Autori via BONTONFILM
Vica Kerekes Herečka Vica Kerekes (v strede) s herečkami Beátou Kaňokovou (vpravo), Taťjanou Medveckou (druhá sprava) a režisérkou Cristinou Grosan (tretia sprava) a ďalšími filmovými kolegyňami na filmovom festivale v Benátkach uviedli v rámci sekcie Giornate degli Autori nový film Bežné zlyhania.

Okrem Kerekesovej bola neprehliadnuteľná aj česká herečka Beata Kaňoková, ktorá stavila na model šiat v telovej farbe z jemného materiálu a zaujala hrou na „nahý“ look. Súčasťou výpravy bola aj herečka Taťjana Medvecká.

Novinka Obyčajné zlyhania príde do českých kín 13. októbra, o tom, či sa dočká aj premiéry v slovenskej distribúcii, zatiaľ rozhodnuté nie je. Okrem Obyčajných zlyhaní má svoju benátsku premiéru za sebou aj slovenský film Obeť. Režisér Michal Blaško predstavil celovečerný debut v utorok (6. 9.) v rámci súťažnej sekcie Horizonty.

Herečka Rachel Brosnahan uviedla v Benátkach...
Herečka Penelope Cruz predstavila v Benátkach...
+14Herečka Tilda Swinton v kreácii Haider Ackerman.

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Benátky #film #Vica Kerekes #Medzinárodný filmový festival v Benátkach

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...