Heather Graham žiari láskou aj v luxusných šatách. Ale aha, ako jej to svedčí na pláži!

Je známa svojím hereckým talentom, sympatickým zjavom, ale tiež ukážkovou formou a príťažlivými krivkami. Herečka Heather Graham ju nedávno predvádzala na pláži, no v stredu večer už to bola celkom iná "podoba".

09.09.2022 00:00
Heather Graham Foto: ,
Herečka Heather Graham pózuje fotografom na benefičnej akcii amfAR.
debata (1)

Päťdesiatdvaročná blondínka, ktorú diváci poznajú napríklad z drámy Hriešne noci, sa objavila v stredu večer na benefičnom podujatí amfAR v Benátkach. Akcia, ktorá už roky spája svet filmu, módy a charitu v prospech výskumu liekov proti AIDS, prilákala množstvo známych krások. Graham, hoci o polovicu staršie než mnohé z nich, medzi nimi absolútne žiarila.

Gabrielle Union Čítajte viac Ak povieme, že o pár týždňov má 50, uveríte?! Americká hviezda na Ibize ohúrila dokonalou formou

Herečka si obliekla model trblietavých šiat bez ramienok s kaskádou volánikov a celkom očividne si užívala moment fotografického záujmu a divoké blýskanie bleskov fotoaparátov. Pozornosť však vyvolalo aj jej garde, Grahamovú totiž sprevádzal neznámy vysoký fešák v bielom smokingovom saku, ktorého totožnosť sa novinárom zistiť nepodarilo.

Video

VIDEO: Herečka Heather Graham na pláži v Los Angeles.

Rovnaký muž sa pritom údajne nachádzal len pred pár dňami na pláži v Los Angeles, kde paparazzovia zachytili hviezdu v dvojdielnych bikinách a so šťastným úsmevom na tvári. Podľa viacerých zdrojov má Heather Graham k neznámemu veľmi blízko a zdá sa, že je až po uši zamilovaná.

zväčšiť Herečka Heather Graham pózuje fotografom na... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Heather Graham Herečka Heather Graham pózuje fotografom na benefičnej akcii amfAR.

Ani prekročenie päťdesiatky neodrádza herečku od výziev vo vlastnej kariéry, čo by vraj najbližšie mala potvrdiť v novom filme – erotickom horore. „Bola to super zaujímavá rola, veľká výzva,“ citoval Grahamovú portál Deadline. Plavovláska v snímke stvárnila psychiatričku, ktorá začne byť fixovaná na jedného zo svojich pacientov, trpiaceho schizofréniou s viacerými identitami osobnosti.

Zábery pôvabnej herečky na akcii amfAR spoločne s ďalšími kráskami ako Sara Sampaio, Isabeli Fontana či Caylee Cowan si pozrite v našej galérii.

Britská speváčka Ellie Goulding.
Brazílska topmodelka Isabeli Fontana.
+9Greta Ferro v neprehliadnuteľnej zelenej róbe.

Chcete vidieť fotogalérie z filmového festivalu v Benátkach? Kliknite na ďalšiu stranu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #láska #Benátky #bikiny #Heather Graham #neznámy muž #amfAR Inspiration Gala

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...